Brütal Legend’s nieuwste trailer rockt!

“Ik weet dat je een non moet voorstellen,” zegt Jack Black tegen de vrouw op het altaar, “maar ik weet ook dat je in werkelijkheid een grote lelijke demoon bent dus kom maar op!” De non draait zich om en inderdaad, op de plaats waar je normaal gesproken een gezicht zou verwachten heeft ze alleen een opengesperde muil vol scherpe tanden. ‘Aha!’ zegt Jack Black triomfantelijk, ‘ik wist het! Een grote lelijke demoon!’ Maar dan, terwijl ze de trap af komt en haar benen door de split van haar jurk zichtbaar worden: ‘maar toch ook sexy, op een vreemde manier.’

Het digitale gezicht van Eddie Riggs (vernoemd naar Iron Maiden’s mascotte Eddie the Head en de kunstenaar die dat poppetje verzon: Derek Riggs) is nog iets te stijf geanimeerd om Jack Black’s timing helemaal goed over te brengen, maar toch is het al best een komische scene. Precies het soort humor waar je op had gehoopt toen je hoorde dat Jack Black de voice-acting zou doen in Tim Schafer’s nieuwste spel. Bovendien toont deze trailer eindelijk wat echte spelbeelden en ook die stellen niet teleur. Brütal Legend ziet eruit als een no-nonsense actiespel vol maffe voertuigen. Een genre waarvan we in deze generatie spelcomputers nog veel te weinig voorbeelden hebben gezien. Kijk zelf maar:

Zie ook:
- EA gaat Brütal Legend uitgeven
- Flower is ‘Zen Gaming’, tot rust komen met de Sixaxis

[games.blog forum]

Lees ook:EA gaat Brütal Legend uitgeven
Lees ook:Brütal Legend, de eerste brütal trailer
Lees ook:You’ve played the demo, but you haven’t seen sh*t
Lees ook:Brütal Legend DLC twee weken gratis voor PS3-bezitters
Lees ook:Tim Schafer demonstreert de eerste zeventien minuten van Brütal Legend

3 reacties op “Brütal Legend’s nieuwste trailer rockt!

  1. Shitbull55

    no-nonsense?

    Ik hoop juist op veel nonsense :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anne Jan

    No offence. Maar dit ziet er gewoon uit als een slechte license game. Ik snap dat iedereen denkt “Oh, bekende namen; vast goed”?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    “Ik snap dat iedereen denkt “Oh, bekende namen; vast goed”?

    Yep, daar komt het wel op neer. ;) Zelf ben ik niet eens zo’n geweldige Tim Schafer kenner, maar alles wat ik van hem heb gespeeld vond ik erg leuk (zelfs al speelde Psychonauts eigenlijk niet echt lekker, ik heb er wel erg om gelachen).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.