Nieuwe Mirror’s Edge gameplay trailer


De nieuwste trailer voor Mirror's Edge is heel elegant: geen montage, geen pre-rendered filmpje maar gewoon twee minuten vloeiende gameplay. Net als dit filmpje eigenlijk, alleen nu op een andere locatie. Net als de vorige keer blijft de soepelheid van al die acrobatische stunts verbazen, terwijl de gevechten er steeds uitzien als hinderlijke onderbrekingen. Het wordt interessant om te zien hoe latere levels in dit spel zijn opgebouwd. Ik hoop dat het moeilijker wordt door het platform-gedeelte op te voeren (smallere richeltjes, grotere sprongen) omdat dat zo duidelijk de grote kracht is van Mirror's Edge, maar ik begin een beetje te vrezen dat Faith vooral steeds meer wapens zal verzamelen om steeds meer vijanden te verslaan.

Mirror's Edge verschijnt wereldwijd op 26 september.

Zie ook:
- Net zo vloeiend als de trailer: Mirror's Edge gameplay demonstratie
- Reggie speelt Mirror's Edge

[games.blog forum]

Lees ook:Citaat: DICE over Mirror’s Edge Catalyst
Lees ook:Mirror’s Edge nagespeeld in het echt
Lees ook:EA toch nog niet klaar met Mirror’s Edge?
Lees ook:Brink is Mirror’s Edge met bald space marines
Lees ook:Reggie speelt Mirror’s Edge

10 reacties op “Nieuwe Mirror’s Edge gameplay trailer

  1. oscar

    ik hoop dat het vooral sandbox game achtig wordt..

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Niet om je te ontmoedigen, maar dat lijkt me nu al bijna uitgesloten. ;) Het ziet er in filmpjes telkens uit alsof je route door het spel al helemaal is uitgestippeld.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    Op zich vind ik dat wel prettig. Ik wordt altijd een beetje nerveus van die sandbox-achtige games. Ik houd niet van te veel keuzes.

      /   Beantwoorden  / 
  4. WP

    Hoop op een mooi spel met rechtlijnige culltuur waar je echt geprikkeld wordt om onder druk (lees: Snelheid) een parcour af te leggen met alles van dien (vijanden, puzzels (eventueel rust)

    Beetje a la “jumping London” serie van vroeger op Discovery (of was `t een docu?)

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Sandbox-games zijn alleen leuk als de zandbak écht in alle hoeken interessant is. Iets dat ik eigenlijk nog nooit heb meegemaakt. Grand Theft Auto komt in de buurt, maar zelfs die steden kunnen wat mij betreft nog een heel stuk levendiger met meer mogelijkheden om gekke dingen te doen.

    En zelfs als het perfecte spel uiteindelijk een keer wordt gemaakt hoop ik toch dat er plaats blijft voor mooie lineaire games. Bij Mirror’s Edge lijkt dat me helemaal passend. Als er ook een ‘makkelijke route’ zou zijn is de uitdaging meteen weg. Het leuke van een vaste structuur is juist dat de makers langzaam alsmaar gevaarlijkere routes voor je kunnen uitstippelen waardoor je steeds beter in het spel wordt.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Shitbull55

    Hopelijk word je niet misselijk tijdens het spelen. Dit is eigenlijk de titel waar ik het meest naar uitkijk, terwijl ik niet eens een ps3 heb!

    Damn you Mirror’s Edge!

      /   Beantwoorden  / 
  7. erik

    Die kleine stip in het midden van het beeld (nee dat was geen vuiltje op je monitor) is naar verluidt speciaal aangebracht om motion sickness tegen te gaan. Ik heb zelf nog nooit last gehad van het verschijnsel, maar ben wel benieuwd of zo’n simpele oplossing echt werkt!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Will

    Ik denk eigenlijk dat dat vloeiende er pas in komt als je de route ook echt weet, wat bij degene die hier dit spel speelt ook zo is…

    Volgens mij als je ergens voor het eerst bent ben je nog zoekende en is het heel wat hortender.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Gulzt

    @Erik Ik had gisteren last van motion sickness toen ik te lang achter elkaar Rachet and Clank had gespeeld. Met highres graphics en snel draaiende beelden wil me dat nog wel eens overkomen. In het omniversum verpeste het voor mij zelfs de beleving. Vaker heb ik het niet meegemaakt gelukkig.

    Ik ben wel nieuwsgierig naar dit spel. Nog niet overtuigd, maar wie weet!

      /   Beantwoorden  / 
  10. erik

    Misschien heeft mijn kleine tvtje me al die tijd gered van motion sickness. ;) Ik heb er echt nog nooit last van gehad. Gelukkig maar, want het lijkt me erg irritant om op die reden niet verder te kunnen spelen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.