Grand Theft Auto IV downloadable content uitgesteld


Het eerste pakket downloadable content voor de Xbox 360-versie van Grand Theft Auto IV is uitgesteld. Oorspronkelijk stond de nieuwe content (die volgens wild uiteenlopende geruchten alles kan zijn van een paar extra missies tot een volledige nieuwe stad) gepland voor drie maanden na de release, maar Take Two vind het nu gunstiger om het pakket uit te stellen tot fiscaal jaar 2009 (dat verwarrend genoeg begint in November 2008. Vraag je economieleraar maar eens om dát uit te leggen). Er zijn geen technische problemen vanuit Rockstar, dit staat gewoon leuker op de eerste bladzijde van het volgende Take Two jaarverslag. "Portfolio balancing," noemde voorzitter Strauss Zelnick dat verschijnsel.

Zie ook:
- Dus misschien had ik Mikhail Faustin niet moeten vermoorden
- Een simpel klusje voor Vlad

[games.blog forum]

Lees ook:De titel van de nieuwe GTA IV DLC is nogal gay
Lees ook:GTA IV DLC in februari met nieuwe hoofdrolspeler?
Lees ook:Uitstel GTA IV voor ons eigen bestwil maar Take Two “niet blij”
Lees ook:GTA IV draait, net als Table Tennis, op RAGE engine
Lees ook:Grand Theft Auto IV in New York

7 reacties op “Grand Theft Auto IV downloadable content uitgesteld

  1. Nik

    @erik
    Wat leuk dat je vandaag ff langs kwam Erik.
    Ik kijk uit naar je beeldende materiaal!

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Nik, was leuk ja. Erg interessant. Jammer eigenlijk dat ik niks van jouw werk heb gezien! Mijn materiaal komt zodra ik eindelijk eens een eigen domeinnaam heb geregistreerd.

      /   Beantwoorden  / 
  3. //DESH\\

    Nu maar afwachten wat het zal gaan inhouden en hoe duur het wordt. Wanneer komt er trouwens weer een GTA IV review?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Daniel

    Review? Die zijn er allemaal al, maar ik neem aan dat je een stukje van Erik bedoelt :P Ben wel benieuwd naar die DLC, heb vandaag de storyline van GTA IV uitgespeeld, en dat smaakt naar meer.

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Binnenkort! Ik wou dat ik iets specifieker kon zijn, maar als ik een dag noem raakt iedereen in paniek als het ongetwijfeld toch weer een dagje later wordt. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  6. MetroidPrime

    Ik las net in de krant dat er vanmiddag tot 4 uur een signeer sessie zou zijn met Hideo Kojima bij Media Markt Amsterdam. Jammer dat ik er zo laat achter kom en ziek ben, ondanks dat ik (nog) geen PS3 heb, zou ik er toch heen hebben willen gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  7. MetroidPrime

    OEPS, foutje, dat had bij het bericht over GTA 4 moeten komen te staan. :S

    Om maar ontopic te gaan, ik vind het jammer dat er nog niets over de inhoud van de GTA 4 episodes is aangekondigd. Wat er tot nu toe door Take Two is gezegd doet het er op lijken dat er niets meer dan extra random stranger missies er bij komen, terwijl het volgens Microsoft om een compleet nieuwe stad met nieuwe missies en een nieuwe verhaallijn zou gaan. Ik hoop in ieder geval dat de mogelijkheden van het spel wat worden uitgebreid, GTA 4 is IMHO de beste GTA tot nu toe, maar het spel voelt enorm beperkt aan in vergelijking met San Andreas.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.