Teenage Mutant Ninja Turtles XBLA filmpje


Insidegamer heeft een filmpje van Konami’s klassieke Teenage Mutant Ninja Turtles arcadespel zoals het eruit zou zien in de nog niet officieel aangekondigde Xbox Live Arcade versie. Kotaku (insidegamer wordt beroemd!) denkt dat het nep is, ik vind het er erg geloofwaardig uitzien. Die rommelige rand om het scherm heen stoort me mateloos – zwarte balken zijn zeker niet next gen genoeg? – maar o wat zou dit spel geweldig zijn om online samen in de co-op stand te spelen!

Bron: Insidegamer

Zie ook:
- Teenage Mutant Ninja Turtles of Persia

Lees ook:Trailer: Platinum’s Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:TMNT Video Game kale demonstratie video
Lees ook:TMNT The Video Game – filmpjes
Lees ook:Eerste screenshots Platinum’s Turtles-spel
Lees ook:TMNT Smash Up screenshots – yay or nay?

5 reacties op “Teenage Mutant Ninja Turtles XBLA filmpje

  1. MetroidPrime

    Ik denk dat het echt is. Onlangs is Teenage Mutant Ninja Turtles voor de NES verschenen op de ESRB website als Wii spel. Ubisoft en Konami hebben kennelijk een deal voor het uitbrengen van klassieke Turtles spellen gesloten. Een Xbox Live Arcade versie van TMNT 2 zou dan ook zeer welkom zijn.

    Alle Xbox Live Arcade spellen die niet beeldvullend zijn op een breedbeeld scherm krijgen zo’n rand en het ontwerp van het menu en de geluidseffecten in het menu komen overeen met de eerdere Xbox Live Arcade spellen die van Digital Eclipse zijn. Ik ben er daarom vrij zeker van dat dit filmpje echt is (of er is iemand die echt veel te veel tijd over heeft).

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bas.

    De arcade versie werd toch ook uitgebracht op de nes als TMNT II? Iets minder mooi weliswaar. Of zit ik er nu ver naast?

      /   Beantwoorden  / 
  3. The Dude

    Die arcadekast was de bomb!

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “De arcade versie werd toch ook uitgebracht op de nes als TMNT II? Iets minder mooi weliswaar. Of zit ik er nu ver naast?”

    Nee je hebt helemaal gelijk. Dat spel had zelfs als subtitel “the arcade game”, dus het was behoorlijk duidelijk. ;) De levels waren hetzelfde zagen er alleen minder mooi uit en redelijk veel sprite flicker.

    Wel had de NES versie volgens mij een paar levels extra… maar de Arcade Versie blijft natuurlijk toch de ultieme Turtles game.

    Het filmpje doet me trouwens ook heel erg denken aan Turtles in Time op de SNES. Een andere setting maar precies dezelfde gameplay. Als ik me niet vergis hebben ze af en toe precies dezelfde sprites gebruikt, het komt me allemaal echt heel erg bekend voor.

    Mooi spel, Turtles in Time. :)

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    “Ik ben er daarom vrij zeker van dat dit filmpje echt is (of er is iemand die echt veel te veel tijd over heeft).”

    Het ziet er heel erg overtuigend uit, vind ik ook. Het is wel vreemd dat een nederlandse site al bewegende beelden van een spel heeft voordat Ubisoft het officieel heeft kunnen aankondigen… maar inderdaad, als je ziet hoe authentiek het eruit ziet als een XBLA game, kan ik me haast niet voorstellen dat iemand de moeite heeft genomen zo’n knappe vervalsing te maken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.