Het hoesje van Viva Piñata

Dit is de verpakking waarnaar Xbox360-bezitters in het 4e kwartaal van 2006 moeten uitkijken. Dat zou niet al te moeilijk moeten zijn. Een dergelijke vrolijke en kleurrijke hoes steekt behoorlijk af tegen de rest van de 360-catalogus.

Viva Piñata geeft je als speler de controle over je eigen tuin, die je kunt inrichten en uitbouwen zoals je zelf wilt, met als doel om zoveel mogelijk verschillende Piñata beesten in je tuin te lokken. Dat klinkt als een kruising tussen Animal Crossing en een plantaardige versie van Sim City. En dat klinkt vervolgens weer als het eerste interessante project van Rare sinds… ehm… Conker’s Bad Furday? Is het echt alweer zolang geleden? Hoe dan ook eentje om naar uit te kijken! In combinatie met de veelbelovende animatie-serie die over deze karakters wordt gemaakt is Viva Piñata misschien wel Microsoft’s belangrijkste titel van het jaar.
Bron: gamefront

Zie ook:
- Het nieuwe speeltje van Rare, Viva Pinata
- Viva Pinata tekenfilmserie trailer
- Vissen verzorgen op de Xbox360 in Aquazone

Lees ook:Viva Piñata DS: nu ook met screenshot
Lees ook:Viva Piñata krijgt Special Edition
Lees ook:Het nieuwe speeltje van Rare, Viva Pinata
Lees ook:Ze komen terug: Viva Piñata 2 – Trouble in Paradise
Lees ook:Iedereen houdt van Viva Piñata op de DS

3 reacties op “Het hoesje van Viva Piñata

  1. Kikujiro

    Ziet er goed uit. Hopelijk de langverwachte “comeback” van Rare. Ik blijf echter huiverig… Character design ziet er in ieder geval ouderwets’ Rare uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. mensje

    Wow moest meteen aan Tom Nook denken

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “Ziet er goed uit. Hopelijk de langverwachte “comeback” van Rare. Ik blijf echter huiverig… Character design ziet er in ieder geval ouderwets’ Rare uit.”

    Ik vind dit in ieder geval stukken veelbelovender dan Kameo en Perfect Dark Zero. Dit is tenminste echt een fris concept, en niet gewoon Rare dat op safe speelt.

    Anderzijds kan ik me je huivering ook wel voorstellen. Met een beetje pech verandert ook Piñata na een tijdje in een eindeloze verzamel-marathon (iets waar de meeste Rare spellen, zelfs de goeie, helaas nog al eens te ver in door willen schieten).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.