Rayman Raving Rabbids boxart?


Bij toeval hebben de professionele Nintendo-watchers van gonintendo dit plaatje ontdekt op Nintendo’s Europese website. Het is de enige Wii-titel waar boxart voor werd weergegeven, waardoor je bijna zou gaan denken dat dit misschien de officiële boxart voor de game al is? Erg klein, maar ziet er toch wel okee uit. Het meest opvallende is echter het ontbreken van een lelijke Nintendo Wii balk aan de bovenkant van de hoes. Gaat Nintendo eindelijk die vreselijke gewoonte loslaten om het artwork wat meer de ruimte te geven? (Eerlijk gezegd klinkt dat, terwijl ik het opschrijf, niet erg waarschijnlijk. Wat lelijke balken op de hoesjes betreft is Nintendo misschien nog wel de ergste van de drie. Moeilijk te geloven dat juist zij degenen zouden zijn die er als eerste mee ophouden. Sony is veel stijlbewuster, ik zou een eerste stap eerder uit die richting verwachten).

Bron: gonintendo

Lees ook:Eerste officiële boxart PS3 game
Lees ook:Dit is misschien de boxart van Mario Party 8
Lees ook:Vrolijk Super Mario Galaxy 2 artwork
Lees ook:Sonic and the Secret Rings boxart
Lees ook:Europese datums Wing Island en Kororinpa

9 reacties op “Rayman Raving Rabbids boxart?

  1. Kikujiro

    Wat ik mezelf altijd wel heb afgevraagd is wat die gekleurde driehoekjes op de zijkanten (rug) van de Gamecube doosjes nu precies inhouden. Doorgaans zijn ze blauw, maar andere kleuren komen ook voor. Iemand?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Danny

    Ik wist niet dat die balken lelijk waren.

    Maar die drie hoekjes op de rug van het hoesje. Blauw van Nintendo groen is de game ontwikkeld oor activision, roze door ubisoft, en ligt blauw door EA.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “Wat ik mezelf altijd wel heb afgevraagd is wat die gekleurde driehoekjes op de zijkanten (rug) van de Gamecube doosjes nu precies inhouden. Doorgaans zijn ze blauw, maar andere kleuren komen ook voor. Iemand?”

    Het is een Europees ding, en het heeft te maken met de verschillende talen handleidingen die erbij zitten. Iedere taal, of combinatie van talen (wij krijgen vaak frans/nederlands) heeft z’n eigen kleur.

      /   Beantwoorden  / 
  4. marleen

    erik ik had een vraag aan je want maaike en ik maken samen een site en ik had gelezen dat maaike saterdag naar costanza mag komen mag ik dan alsjeblieft ook komen!
    k heb namelijk wat vraagjes aan je

    sorriej dat ik zo loop te zeuren!

      /   Beantwoorden  / 
  5. remkje

    Dat verklaart dus ook de gekleurde driehoekjes op de ds doosjes :p

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    “Dat verklaart dus ook de gekleurde driehoekjes op de ds doosjes :p”

    Yup. :)

    “erik ik had een vraag aan je want maaike en ik maken samen een site en ik had gelezen dat maaike saterdag naar costanza mag komen mag ik dan alsjeblieft ook komen!
    k heb namelijk wat vraagjes aan je”

    Van mij wel hoor. Als je voor zaterdagavond je friend code nog even post zal ik je toevoegen. Maar het wordt vaak wel druk als ik zeg dat ik m’n poorten openmaak. Ik kan niet garanderen dat jullie allebei binnen kunnen komen, omdat er maar 3 bezoekers tegelijk in een dorp passen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. marleen

    naam leentje
    stad : shop
    fc : 378028718214

    enneh erik mag ik joun gegevens ook??

      /   Beantwoorden  / 
  8. denise

    wat een cool konijn !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.