Reginald Fils-Aime: betaal niet te veel voor SNES mini


I would strongly urge you not to over-bid on an SNES Classic on any of the auction sites. You shouldn’t pay more than $79.99.

Goed nieuws van Nintendo directeur Reginald Fils-Aime. De Classic Mini SNES is volgens hem in zulke grote oplages geproduceerd dat iedereen er gewoon eentje kan kopen in de winkel. Het is waar dat de Classic Mini NES vorig jaar vrijwel onvindbaar was, maar dat kwam volgens Reginald omdat Nintendo de vraag te laag had ingeschat. Deze keer zijn er écht genoeg gemaakt.

Dat klinkt natuurlijk goed. Ik hoop dat Fils-Aime gelijk heeft, en dat alle tussenhandelaren blijven zitten met stapels onverkoopbare mini-SNESsen.

Stiekem vrees ik dat de vraag naar dit apparaat nog steeds groter is dan Nintendo verwacht, maar het is goed om te weten dat de voorraad nu in ieder geval groter is. Met een beetje geluk kunnen meer fans er eentje scoren voordat de Classic Mini SNES (een tijdelijk product) later dit jaar weer uit de handel wordt genomen.

De Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System verschijnt op 29 september voor een adviesprijs van €89,99.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Classic Mini NES komt terug, Mini SNES langer in productie
Lees ook:Gerucht: Nintendo komt dit jaar met SNES mini
Lees ook:Classic SNES Mini aangekondigd, bevat Star Fox 2
Lees ook:Geknutselde mini-NES werkt met mini-spelcassettes
Lees ook:Pre-order Classic Mini SNES overal uitverkocht

5 reacties op “Reginald Fils-Aime: betaal niet te veel voor SNES mini

 1. G.Tom

  Ik las ook dat de gewone Mini NES ook weer de productie in gaat binnenkort! Of dat waar is vraag 2 echter..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nu Nintendo het zelf zegt durf ik het wel te geloven. Echt goed nieuws! En fijn dat ze het nu al communiceren zodat niemand meer te veel hoeft te betalen voor een Mini NES of SNES op marktplaats en eBay.

     /   Beantwoorden  / 
 2. davince

  Zojuist nog even een bod van 150 euro uitgebracht op marktplaats(ja dat vroeg die gast serieus)…..oftewel even lekker trollen die handelaren die denken dat ze zo eenvoudig geld kunnen verdienen ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  Het is ook een heerlijk systeem, de beste 90 euro die ik dit jaar heb uitgegeven :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gulzt

  Vreemd, zowel op webhallen (zweden) als Amazon (UK) vragen ze grofweg 150 euro! En waar zijn de verkoopadressen in Nederland? Geen hits op bol.com of mediamarkt?!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.