Eerste trailer: MotorStorm: Arctic Edge

Het was een tijdje stil op de PSP (is er de laatste maanden überhaupt wel iets anders uitgekomen dan LocoRoco 2 en Patapon 2?), maar met dit soort spetterende trailers steekt Sony de PSP-bezitter toch weer een hart onder de riem. Arctic Edge – dat stiekem ook wordt uitgebracht op de PlayStation 2 – verplaatst het intensieve offroad-racen naar Alaska waar de monster trucks te maken krijgen met lawines en instortende ijsbruggen. Excuseer mij als ik na de beruchte target render een beetje sceptisch ben over de echtheid van dit filmpje, maar als het eindresultaat net zo hectisch en speelbaar wordt als de PlayStation 3-versie maken die paar stofwolken en rondvliegende ijsscherven nu ook weer niet zoveel verschil. Zolang Tick Tick Boom maar echt de soundtrack haalt ben ik tevreden.

[games.blog forum]

Lees ook:Happy birthday Mega Man!
Lees ook:Joe wordt een echte stuntman in Joe Danger 2: The Movie
Lees ook:Konami vervuilt de Wii met Target Terror
Lees ook:Nieuwe Motorstorm gameplay video
Lees ook:Zo had Steven Spielberg’s LMNO eruit kunnen zien

4 reacties op “Eerste trailer: MotorStorm: Arctic Edge

  1. Kikujiro

    Motorstorm heeft mij tot op heden nog niet kunnen pakken. Iets in de besturing staat mij tegen en de muziek spreekt mij ook niet aan… Wel aardig dat er weer eens een AAA PSP spel uitkomt, maar toch mis ik op de PSP de echte handheld games (alhoewel Lumines en het LocoRoco aardige uitzonderingen zijn).

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    De besturing vind ik nou juist het leukste aan MotorStorm. Je kunt iedere kuil in de weg echt voelen en dat maakt het zo intensief. Ik moet er constant m’n aandacht bijhouden op een manier die ik in andere racespellen nooit heb meegemaakt.
    .
    Minpunten zijn wat mij betreft de lastig te volgen banen (teveel nadruk op verschillende routes en ik bleef zelfs na heel veel oefenen nog steeds af en toe de verkeerde kant op rijden) en die irritante motor die zo snel oververhit. De snelheid is me ook iets te laag… maar toch, best een interessant spel. Vond ik. :) (Al heb ik hem nu al een hele tijd niet meer gespeeld).

      /   Beantwoorden  / 
  3. Shitbull55

    Ziet er goed uit! (en gezien de Burnout games op de PSP ook niet grafisch onmogelijk). Dit wordt mijn MotorStorm ontmaagding!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kars

    Ben benieuwd naar de in-game graphics:) Ja tick tick boom als soundtrack zo wel de bom zijn

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.