Water komt op 22 december naar LittleBigPlanet


En wel als onderdeel van de Pirates of the Caribbean Premium Level Kit. Premium ja. Als in: niet gratis. Ook ik had gehoopt dat Media Molecule zo’n fundamentele update kosteloos aan iedereen beschikbaar zou stellen, maar het mocht niet zo zijn. De optie om €5,99 te verdienen aan iets waar heel veel gamers naar uitkijken was te verleidelijk voor Sony. Van de positieve kant is het Pirates of the Caribbean-pakket wel erg goed gevuld. Voor zes euro krijg je vijf speelbare levels, een nieuw kostuum, vier nieuwe music tracks, een nieuwe achtergrond, acht nieuwe materialen, veertien decoraties, 27 objecten en 133 stickers. Het water zelf is iets beperkter dan gehoopt. Rivieren, meertjes of wildwaterbanen in je levels bouwen kun je bijvoorbeeld wel vergeten. Het is alleen mogelijk om een ‘globaal water niveau’ in te stellen voor het hele level. Behalve de kleur, de troebelheid en de hoogte van de golven valt er daarna niet veel meer aan te tweaken. Toch een beetje teleurstellend, als je het mij vraagt. Misschien moet ik eerst een paar water-levels van andere spelers proberen voordat ik zelf tot aanschaf overga. Waterige trailer na de klik.

[g.forum]

Lees ook:Nog steeds verliefd op LittleBigPlanet
Lees ook:Video: Uncharted op een waterski
Lees ook:Terug naar Rapture, nieuwe BioShock 2 trailer
Lees ook:Xbox 360 prijsdaling: €199,95 / €299,95 / €399,95
Lees ook:Speelbare grafieken en diagrammen in Vita-spel Metrico

2 reacties op “Water komt op 22 december naar LittleBigPlanet

  1. Gulzt

    Ik heb gisteravond flink geknutseld aan een level van LBP. Zo verslavend. ‘k had niet gedacht het zo leuk te vinden.
    _
    Ik zit opzich ook niet te wachten op meer DLC, maar als ik deze trailer zie krijg ik wel erg veel zin om de levels te spelen! Lijkt me een prima platformertje voor 6 euro :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. MonkeyCrossing

    zeg ook even dat team fortress 2 weer een free weekend (omdat ze een big update hebben) houd. alleen even steam downloaden

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.