Uncharted 2 plaatjes zijn mooi en kleurrijk

De eerste trailer van Uncharted 2: Among Thieves was mooi gemaakt, spannend om naar te kijken ook, maar gaf niet echt een goede indruk van hoe het spel er uitziet als Nathan Drake niet in de trein zit. Dat is waar deze verzameling gelekte screenshots van pas komt. Hier zien we Nathan typische Uncharted-achtige dingen doen (klimmen, rennen, achter muurtjes duiken) in een klein dorpje dat er uitziet alsof er zojuist een bom is ontploft. Wat is het heerlijk om eindelijk weer eens een ontwikkelaar te hebben die niet bang is voor een beetje kleur! Twaalf nieuwe plaatjes en nauwelijks een grijstint te bekennen.

Zie ook:
- Nathan Drake krijgt het weer zwaar in Uncharted 2
- Een paar seconden God of War III

[games.blog forum]

Lees ook:Uncharted 4 aangekondigd voor PS4
Lees ook:Nieuwe trailer Uncharted: The Nathan Drake Collection
Lees ook:Uncharted 2: Among Thieves officieel aangekondigd
Lees ook:Compilatie Uncharted 1, 2 & 3 naar PS4
Lees ook:Wilde achtervolging in trailer Uncharted 4

5 reacties op “Uncharted 2 plaatjes zijn mooi en kleurrijk

  1. Kikujiro

    Ziet er weer prachtig uit! Waarom toch al die games in bruin- en of grijstinten tegenwoordig. Fallout 3 is ook al zo’n voorbeeld.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Omdat dat er ‘realistischer’ uitziet. Ik heb ook altijd de indruk dat de look van films als Saving Private Ryan daar veel mee heeft te maken. Ontwikkelaars denken blijkbaar dat we dat graag willen in onze spellen (en eerlijk gezegd is er ook gewoon een enorme doelgroep die dat graag wil), maar persoonlijk was ik al lang geleden uitgekeken op realistische graphics.

    Uncharted 2 heeft tenminste nog een beetje een eigen smoel, maar in veel games is de Art Direction intussen vervangen door alles zo echt mogelijk proberen te maken. Zelfs als dat er saai uitziet. Want tja, de realiteit is ook niet altijd even spannend.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Nou ja… of de wereld in Fallout zo realistisch is, betwijfel ik. Als je foto’s of filmpjes van Tsjernobyl ziet tiert daar de vegetatie toch weeldig. Maar inderdaad, dat is waarschijnlijk wat een bepaalde doelgroep graag ziet. Jammer eigenlijk.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erik

        Maar het eerste wat de presentators in dat soort filmpjes altijd zeggen is ‘wow, ik had niet verwacht dat hier nog zoveel zou groeien.’ ;) Bij een landschap dat is verwoest door een nucleaire oorlog is kaal en levenloos toch het eerste waar veel mensen aan denken. In die zin is Fallout 3 best realistisch.

        Maar een moderne stad die helemaal is overwoekerd door vegeatie (stoplichten bedekt met klimop-planten, wolkenkrabbers waar mos op groeit), dat lijkt me eigenlijk een stuk interessanter en op een bepaalde manier nóg indrukwekkender. Misschien een leuk idee voor Fallout 4. ;)

          /   Beantwoorden  / 
  3. Naughty Dog

    ziet er weer strak uit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.