PS3 firmware update 1.6, red ons!


Phil Harrison heeft namens Sony aangekondigd dat er voor Europese PAL Playstation 3′s vanaf dag één een upgrade te downloaden is die firmware versie 1.6 op je nieuwe PS3 installeert. De belangrijkste reden voor de update lijkt te zijn dat de nieuwe Playstation daarmee in staat is om de beloofde “meer dan 1000″ PS2 titels af te spelen. Geen overbodige luxe. Een duitse website die alvast een PAL PS3 mocht uittesten kreeg elf grote PS2 titels (God of War, MGS 2 + 3, Shadow of the Colossus, Guitar Hero 2, Prince of Persia 3, Okami, GTA: Liberty City Stories, Final Fantasy X-2, Ratchet & Clank 3 en Lumines Plus) niet aan de praat op de PS3.

Maar qua techniek maakt Sony alle beloftes over de PS3 tot nu toe wél allemaal waar, ik heb er vertrouwen in dat ook de firmware update zal doen wat hij belooft. Dan hebben alleen mensen die niet van plan zijn hun PS3 op internet aan te sluiten nog steeds een probleem.

Bron: Cynamite

Zie ook:
- God Of War III met Sixaxis motion control… en rumble
- Installeer Ninja Gaiden Sigma – weg met laadtijden

Lees ook:Ratchet & Clank Future screenshots
Lees ook:Vier spelers tegelijk op avontuur in Ratchet & Clank: All 4 One
Lees ook:PS3 firmware 2.41 nu online
Lees ook:Lachen: Ratchet & Clank Future – Tools of Destruction
Lees ook:Nog één laatste Ratchet & Clank voor de PS3

4 reacties op “PS3 firmware update 1.6, red ons!

  1. Azzwanker

    Uhmm de update zal ook op een CD staan :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kid

    Eerst lachtte iedereen om Sony, het uitsteldilemma en dergelijke. Maar Sony heeft zich weinig van het geklaag aangetrokken, wat betreft hun houding en hebben gewoon volgehouden dat ze wel degelijk een erg mooi stukje hardware hebben, dat tot veel in staat is.

    Ik ben om. Als ik genoeg geld heb… wil ik een PS3 naast m’n Wii. Maarja, ik ben benieuwd hoe ik aan zoveel geld ga komen met al die goede Wiigames. Welja, ik zie het wel. :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “wat betreft hun houding en hebben gewoon volgehouden dat ze wel degelijk een erg mooi stukje hardware hebben, dat tot veel in staat is.”

    De stemming lijkt inderdaad wat positiever te worden de laatste weken. :)

      /   Beantwoorden  / 
  4. fidanalbaplayer

    ik heb de ps3 gekocht maar heb versie 1.5 ik ben nu jjuist 1.6 aant downloaden ik vind er maar 1 ding aan goe das de beeld anders de menu zo als psp da vind ik ni zo goe maar ja iedereen zijn keuze

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.