Quakecon-bezoekers reageren op de nieuwe Doom

doom
Ontwikkelaar id Software liet deze week de eerste echte beelden zien van het volgende spel in de Doom-reeks. Goed nieuws zou je denken, maar nu komt het: tijdens deze presentatie mocht er niet worden gefilmd en  gefotografeerd. Zodoende weten nu dus alleen de bezoekers van het Quakecon-festival hoe de nieuwe Doom eruitziet.

Ik moet zeggen: wat een geniale marketing-strategie. Als hij op YouTube stond had de trailer mij misschien niet eens geïnteresseerd (wat kan het meer zijn dan Doom 3 met mooiere graphics?), maar nu we er alleen andere mensen over horen praten word ik toch nieuwsgierig. “I don’t think I’ve ever been this excited about a videogame?” “It´s gonna change first person shooters?” Wat heeft id in hemelsnaam laten zien in dat zaaltje? En wat was er zo speciaal aan de kettingzaag die iedereen blijft noemen?

Kijken op YouTube

Er waren bij de presentatie ook gamesjournalisten aanwezig, die Doom omschrijven als een lineair spel met supersnelle en extreem gewelddadige gevechten. “Tearing into demons and ripping out organs.”

Ondertussen is het enige wat de rest van de wereld mag zien nog steeds deze teaser, die id een paar weken geleden debuteerde op de E3 beurs.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: een Doom-level van Lego
Lees ook:Eerste (hele korte) beelden Doom-reboot
Lees ook:Doom als third person shooter met Resident Evil-personages
Lees ook:Hyrule Warriors’ eerste originele personage heet Lana
Lees ook:Komt het nog goed met Yoshi’s New Island?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.