Twilight Princess-remake voor Wii U?

twilightprincess
Nintendo heeft nog niets officieel aangekondigd, maar het lijkt erop dat The Legend of Zelda: Twilight Princess naar de Wii U komt met opgepoetste graphics. Fans die rondsnuffelden in de servers van de eShop vonden daar een icoontje en een “Title ID” voor een Twilight Princess HD. Dat kan haast niet missen, zou je zeggen. Hopelijk pakt Nintendo deze remake net zo grondig aan als Wind Waker HD in 2013. Niet alleen een hogere resolutie, maar ook verbeterde textures en extra effecten.

  • Zou het een remake worden van de GameCube-versie of de Wii-versie? GameCube ligt misschien meer voor de hand, aangezien niet alle Wii U-bezitters beschikken over een Wiimote.
  • Twilight Princess is de enige Zelda die ik nooit heb uitgespeeld. Ik vond het avontuur destijds zo saai en voorspelbaar dat ik halverwege ben afgehaakt. Misschien is dit een goed moment voor een herkansing. Was het echt zo’n suf spel, of had ik een slechte bui in 2006?
  • Ook gevonden in de servers van de eShop: verwijzingen naar Super Mario Galaxy, Legend of Zelda: Skyward Sword en Metroid: Other M. Allemaal zonder “HD” achter de titel, dus dat worden waarschijnlijk rechtstreekse ports zoals Metroid Prime Trilogy en Galaxy 2, die nu ook al in de eShop staan.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Twilight Princess remake naar Wii U
Lees ook:2008 was het eerste Zelda-loze jaar van deze eeuw
Lees ook:Amiibo-kerker in Twilight Princess HD?
Lees ook:Zelda Twilight Princess feestje in Animal Crossing
Lees ook:Nintendo’s eigen 2007 line-up voor Wii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.