Super Mario Maker – Sacrificial Yoshis

sacrificialyoshis
Er is een trucje waarmee Mario extra hoog kan springen. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens je sprong van Yoshi’s rug af springen. Een soort dubbele sprong dus. Handig voor Mario, maar wel een beetje lullig voor Yoshi. Die verdwijnt als dank voor zijn bewezen diensten in een bodemloos ravijn of erger.

Het level Sacrificial Yoshis zit vol met situaties waarin Yoshi moet worden opgeofferd. Als platformlevel is het fantastisch. Een van de besten die ik tot nu toe heb gespeeld. Maar ik snap wel waarom Nintendo zelf nog nooit zoiets heeft gedaan. Er sneuvelen tijdens dit level zoveel Yoshi’s dat ik me een beetje schuldig begon te voelen. Vaak staat zijn vervanging ook al klaar op het volgende platform, alsof de makers willen benadrukken dat Yoshi maar een wegwerpartikel is. Nooit gedacht dat een vrolijk Nintendo-spelletje zulke ongemakkelijke gevoelens kon opwekken.

(Maar wel allemaal spelen natuurlijk! Sacrificial Yoshis bevat een paar van de slimste sprongen in Super Mario Maker. Zo moeilijk als Super Meat Bros. wordt het nergens, maar wie gewoon op zoek is naar een leuke uitdaging kan hier veel plezier aan beleven).


Sacrifial Yoshis door Alec
Code: C411-0000-0019-E21D

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Touch Mushy, Get Dizzy in Super Mario Maker
Lees ook:De geschiedenis van Yoshi in schattige trailer
Lees ook:Verkleed Yoshi met je amiibo’s
Lees ook:Super Mario Maker – let’s eat flame
Lees ook:Nog even over Yoshi’s New Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.