Mighty No. 9 + Azure Striker Gunvolt = Mighty Gunvolt

mightygunvolt
Ah wat schattig: Mighty No. 9 en Azure Striker Gunvolt hebben een kindje gekregen. Comcept en IntiCreates hebben samen een gratis downloadbaar spelletje gemaakt met daarin de hoofdrolspelers uit allebei hun spellen. Het lijkt veel (echt heel veel) op een klassieke 8-bit Mega Man, maar dat is voor de doelgroep vast geen bezwaar.

Dus, samenvattend:

  • Mighty No. 9 is een nieuw spel van Mega Man-bedenker Keiji Inafune (en zijn pas opgerichte studio Comcept). Het gaat net als Mega Man over een blauwe robot die de wapens van verslagen eindbazen kopieert. Als alles goed gaat verschijnt Mighty No. 9 volgend jaar op zowat iedere denkbare spelcomputer.
  • Azure Striker Gunvolt is een spel van IntiCreates (de studio achter de Mega Man Zero-spellen) dat verdacht veel lijkt op een nieuwe Mega Man Zero. Het spel is al te koop in Japan en komt later deze maand ook uit in Amerika. Europa moet helaas nog iets langer wachten. Azure Striker Gunvolt verschijnt exclusief voor de 3DS.
  • Mighty Gunvolt is dus een combinatie van bovenstaande spellen, maar dan met retro-graphics. Het is een tussendoortje met 5 korte levels, maar wat ziet de trailer er leuk uit. Iedereen die Azure Striker Gunvolt koopt mag dit spel er gratis bij downloaden. (Ook deze is dus exclusief voor de 3DS).

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Weer een Mega Man-achtig spel van regisseur Keiji Inafune
Lees ook:Inti Creates maakt Blaster Master Zero voor 3DS
Lees ook:Nieuwe trailer Keiji Inafune’s Mighty No. 9
Lees ook:Capcom kondigt Mega Man 11 aan
Lees ook:Bedenker van Mega Man maakt spel over blauwe robot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.