Animal Crossing: New Leaf (3DS) op 14 juni in de winkel


We hebben een releasedatum! Na maanden onzekerheid heeft Nintendo bekendgemaakt dat Animal Crossing: New Leaf in Europa te koop is vanaf 14 juni 2013. Dat is dus nog best ver weg, maar nu hebben we in ieder geval een defintieve datum om naar af te tellen. Geen vage hints meer over “de eerste helft van het jaar” of “ergens in het tweede kwartaal”. Om alvast in de stemming te komen heeft Nintendo vandaag ook weer een nieuwe trailer online gezet. Bekijk hem hieronder en neurie mee met het vrolijke muziekje.

Andere releasedata die interessant zijn voor 3DS-bezitters:

  • Op 22 maart lanceert Nintendo alsnog een extra grote Circle Pad Pro voor de 3DS XL. Dit accessoire is voor geen enkel spel verplicht, maar titels als Metal Gear Solid 3D en Kingdom Hearts: Dream Drop Distance worden wel comfortabeler met 2 controlsticks.
  • Een week later, op 28 maart, verschijnt Luigi’s Mansion 2. In een nieuw filmpje liet Satoru Iwata zien dat dit spel ook een online multiplayerstand bevat waarin 4 Luigi’s samen een enge toren beklimmen.
  • Fire Emblem: Awakening komt op 19 april naar Europa. Voor de hardcore-fans verschijnt er op die datum ook een gelimiteerde bundel die een blauwe 3DX XL bevat met een Fire Emblem-opdruk.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Japans Luigi’s Mansion arcadespel in actie
Lees ook:Remake van Luigi’s Mansion naar 3DS
Lees ook:Luigi’s Mansion 2-ontwikkelaar werkte aan een Metroid
Lees ook:Luigi is het zat
Lees ook:Heel veel nieuwe Fire Emblem spellen

Eén reactie op “Animal Crossing: New Leaf (3DS) op 14 juni in de winkel

  1. micha

    Hmm ga hem denk wel halen maar niet gelijk, zo zonde om gelijk een aantal dagen niet te spelen en je dorp te verwaarlozen :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.