Trailer: Nintendo Land voor de Wii U


Nieuwe trailer van Nintendo Land met daarin voor het eerst ook beelden van Mario Chase en Pikmin Adventure. Nu hebben we dus bijna alle minigames gezien, alleen Yoshi’s Fruit Cart en Octopus Dance (gebaseerd op een Game & Watch-spelletje) ontbreken nog.

  • Mario Chase is een remake van de techdemo Chase Mii die Nintendo al in 2011 liet zien. In dit multiplayer-spelletje speelt Mario verstoppertje met zijn vriendjes. De speler die Mario bestuurt heeft op zijn GamePad een plattegrond van het hele level, terwijl de 4 Toads op de televisie alleen hun directe omgeving kunnen zien.
  • Pikmin Adventure ziet eruit als, nou ja… Pikmin. In een kort fragment zien we hoe kapitein Olimar een lieveheersbeestje bekogelt met Pikmin. De graphics zijn opvallend gestileerd (vierkante bloemen, kubusvormige paddenstoelen) en het lieveheersbeestje is eigenlijk een robot. Vreemd maar intrigerend!

Het blijft een merkwaardig spel om een nieuwe spelcomputer aan op te hangen, ook al doet Nintendo haar uiterste best om ons ervan te overtuigen dat deze spelletjes meer diepgang hebben dan de minigames in Wii Play. Wie is er al overtuigd?

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Ouderwets knokken in Nintendo’s Pikmin Adventure-minigame
Lees ook:Nintendo kondigt Pikmin 3 aan voor de Wii U
Lees ook:Pikmin platformer aangekondigd voor 3DS
Lees ook:Nintendo bijna klaar met Pikmin 4
Lees ook:New Play Control: Pikmin 2 trailer

8 reacties op “Trailer: Nintendo Land voor de Wii U

  1. Iemand die Van gamen houd.......

    Yay :D

    ik vond het al raar dat er geen Mii Chase was
    Waarschijnlijk was het een prototype naam maar werd het gebruikt om in 1 spel te doen en een beetje oppoetsen
    Want er was al Battle mii(dat een metroid minigame werd) en die ninja spel(dat werd Takamaru’s Ninja Castle Gebaseerd op Nazo no Murasame Jo(Kwam alleen uit in japan))

      /   Beantwoorden  / 
    1. Iemand die Van gamen houd.......

      En nog iets opvullen…

      Bij Animal crossing sweet day lijkt het me moeilijk om 2 tegelijk te besturen

        /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    NintendoLand komt op mij vooral over als een minigame partygame. Ik vraag me af hoe leuk het is om in je eentje te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Iemand die Van gamen houd.......

      Ik zou liever met 2 of meer spelen…

        /   Beantwoorden  / 
    2. Erik

      De solo-spelletjes zullen vast wel aardig zijn. Vergelijkbaar met Nintendo’s eigen eShop- en DSiWare-spelletjes: simpel maar verslavend. De rest leunt duidelijk heel erg op multiplayer… die speel ik dus hooguit een paar keer.
      .
      Ik ga er trouwens maar vanuit dat de multiplayer alleen offline werkt. Ik heb dat nog nergens expliciet gelezen, maar dat is zo’n beetje het Nintendo-beleid. Wel jammer! Als het ook online kon zou zoiets als dat Metroid-spelletje meteen een stuk aantrekkelijker zijn.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Iemand die Van gamen houd.......

        Ja het zal toch Raar zijn als ‘NU BIJ PLAYSTATION!!!! DLC VOOR 5 EURO WAAR DOOR JE BIJ ELK SPEL ONLINE KAN SPELEN’ eenmaal als je het hebt staat er: Error: Online is niet mogelijk

          /   Beantwoorden  / 
  3. RikkieR

    Dat lieveheersbeestje doet mij erg denken aan een bepaalde vijand uit Super Mario Galaxy. Ik vind dit niet echt overtuigend, maar goed het zal wel gezellig zijn op een avondje met vrienden…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.