Nieuwe trailer Animal Crossing op de 3DS


De buitenkant van je huis aanpassen, ook dat is mogelijk in Animal Crossing op de 3DS. In een vandaag vrijgegeven trailer toonde Nintendo deze 4 varianten, maar er zijn vast nog veel meer mogelijkheden. Wie weet is er voor ieder interieur wel een bijpassend exterieur. Het huis linksboven sluit alvast perfect aan op de “Kiddy” meubellijn.

Andere leuke onthullingen in deze trailer:

  • Spelers kunnen hun zelf ontworpen kledingstukken delen met de rest van de wereld door middel van QR codes. Jij hoeft die code dan alleen te fotograferen (met de camera van je 3DS) zodat Able en Mabel dat leuke shirt ook voor jou kunnen maken.
  • De twee bulldogs Copper en Booker werken weer vanuit een politiebureau. In Wild World en Let’s Go To The City stonden ze de hele dag bij de stadspoort om reislustige spelers te helpen bij het maken van een internetverbinding. Hopelijk betekent deze verandering dat de 3DS-versie altijd online blijft.
  • Een bord waar je je hoofd door kunt steken om eruit te zien als Satoru Iwata? Dat wil ik ook in mijn dorp!
  • Als burgemeester ben je gemachtigd om de openingstijden van je dorp aan te passen. Heb je overdag geen tijd om te spelen, dan kun je alle winkels dus dwingen om ‘s avonds open te blijven. Daarmee gaat misschien wel iets van de charme van Animal Crossing verloren, maar spelers met drukke banen zijn hier vast erg blij mee.
  • Verbeeld ik het me omdat ik al te lang geen Animal Crossing heb gespeeld, of zit dit spel echt vol nieuwe meubels? Ik spot in deze trailer al minstens 10 stijlen die ik volgens mij nog nooit heb verzameld.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Ook Rover is terug in Animal Crossing: City Folk
Lees ook:Animal Crossing City Folk boxart
Lees ook:Animal Crossing op de 3DS: weer meer van hetzelfde
Lees ook:Animal Crossing dagboek – update
Lees ook:GERUCHT: Animal Crossing MMO op de Wii

6 reacties op “Nieuwe trailer Animal Crossing op de 3DS

  1. QR coder

    Wie heeft al geprobeerd met 3DS en wta zijn de ervaringen met het scannen van de QR codes?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik heb er een paar ingescand voor Freakyforms en dat ging probleemloos.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Three-Dimensional Life

    Hey dat ziet en klink allemaal heel vet maar dat maakt me toch nieuwsgierig naar het volgende:Gaat Erik ook een dagboek van Deze AC houden?
    ik vond de eerdere dagboek berichten altijd heel leuk om te lezen en met de nieuwe elementen kan het mischien fris en nog beter worden!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Tsja, we zullen zien. Bij de Wii-versie begon ik me al snel te vervelen omdat alle gebeurtenissen toch wel heel erg bekend voorkwamen. Hier lijken gelukkig wat meer vernieuwingen in te zitten, maar of dat echt genoeg is om het spel weer maandenlang te spelen weet ik nog niet.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Marcia

    Die retro meubeltjes zijn echt cool :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.