The Lost Oracle is de mooiste Legend of Zelda die Nintendo nooit heeft gemaakt


Als ik mocht kiezen welk filmpje Nintendo moest uitwerken tot een echt spel, de officiële teaser voor Zelda op de Wii U of dit hobbyproject van de Canadese animator Joel Furtado, dan zou ik het wel weten. Weg met realistische Link en terug naar de tekenfilmpgraphics! Legend of Zelda: The Lost Oracle is bedoeld als een vervolg op The Wind Waker en ziet er prachtig uit. Tekenfilm-Link brengt iedere scene tot leven met zijn expressieve gezicht. Ondertussen speelt Joel wel een beetje vals door platte schilderijen te gebruiken voor de omgevingen (en dus geen “echte” driedimensionale levels), maar als Nintendo’s programmeurs hun best doen kunnen ze vast wel iets maken dat hier dicht bij in de buurt komt. Zeker op de Wii U, die volgens de laatste geruchten twee keer zo krachtig is (wat dat ook betekent) als een Xbox 360.

Helaas is Joel Furtado echt alleen een animator en geen programmeur. Plannen voor een onofficiële fangame zijn er dus niet, maar dit prachtige filmpje pakt niemand ons meer af.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: LEGO The Last of Us
Lees ook:Hatsune Miku ‘zingt’ Mega Man 3
Lees ook:Pret met Renegade Orbs in Crackdown 2
Lees ook:Maak kennis met de blinde zombies van The Last of Us
Lees ook:Bestond het maar echt: Mega Man 2,5D

4 reacties op “The Lost Oracle is de mooiste Legend of Zelda die Nintendo nooit heeft gemaakt

    1. Erik

      Volgens mij zegt hij alleen dat Zelda een van de franchises is die er het meeste van zal profiteren. Niet de enige. Business as usual dus. :p De grote Nintendo-series (Zelda, Mario, Metroid, Starfox, F-Zero) halen altijd het maximale uit de hardware. Daarnaast heb je dan de Wario Wares, de Nintendogs en de Animal Crossings die inderdaad veel minder op de graphics leunen.

        /   Beantwoorden  / 
  1. Dave500

    de zeld Oracle serie was echt te gek op de gameboy color!
    ik had ze alle twee er zou ook een 3e aan komen maar helaas
    maar ze kunnen met dit filmpje best verder gaan ^^
    Oracle of seasoen was de mmoiste van de serie!

      /   Beantwoorden  / 
    1. G.Tom

      Ik vind zelf Majora’s Mask de beste (zit ook nog steeds op de 3DS remake te wachten), maar voor de handheld-Zelda’s geef ik je gelijk. Hij leek nog het meeste op Zelda I in een mooier jasje. Tegenwoordig is dat jasje ook oud, maar hij blijft lekker spelen!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.