Gratis 3D Classics: Kid Icarus voor trouwe Nintendofans

Trailer van 3D Classics: Kid Icarus. Dat had je zeker niet gedacht hè? Dat die er zo zou uitzien. Net als je denkt dat je doorhebt hoe Nintendo hun driedimensionale remakes aanpakt (pixelig, trouw aan het origineel en met een subtiel 3D-effect), bewijst Kid Icarus dat de regels helemaal niet vaststaan. Soms blijven de programmeurs inderdaad trouw aan het origineel, maar als het nodig is voorzien ze een spel net zo makkelijk van nieuwe achtergronden. (Al is de uitwerking deze keer nog niet bijzonder – de achtergrondplaatjes zijn niet driedimensionaal en zelfs niet geanimeerd. Dat mag de volgende keer wel iets ambitieuzer).

De nieuwe versie van Kid Icarus staat gepland voor volgend jaar, maar fans die vóór 31 januari twee van de onderstaande spellen registreren op Nintendo’s site, mogen Kid Icarus al een paar weken voor de release gratis downloaden. De exacte details lees je hier. Dit is geen slechte deal als je het mij vraagt. Vooral niet omdat er volgens mij geen 3DS-bezitter is die niet minstens twee van deze spellen heeft aangeschaft. (En zowel: waarom heb je dan een 3DS gekocht?)


Kijken op YouTube

  • Resident Evil: Revelations
  • Mario Kart 7
  • Super Pokémon Rumble
  • Super Mario 3D Land
  • Tetris
  • Starfox64 3D
  • Resident Evil: The Mercenaries 3D
  • Ocarina of Time 3D
  • Dead or Alive Dimensions
  • Steel Diver
  • Nintendogs + Cats
  • Pilotwings Resort
  • Street Fighter IV 3D

Iedereen die meedoet aan deze actie maakt bovendien kans op een van de 3000 gelimiteerde 3DS-systemen met Mario-thema. Die zien er zo uit:

[g.forum]

Lees ook:Resident Evil: Umbrella Chronicles een on-rails shooter
Lees ook:Umbrella Chronicles 1.000.000 keer verkocht
Lees ook:Umbrella Chronicles trailer, eindelijk buiten the mansion
Lees ook:Nieuw Kid Icarus: Uprising gameplayfilmpje
Lees ook:Resident Evil: Umbrella Chronicles: Wesker trailer

5 reacties op “Gratis 3D Classics: Kid Icarus voor trouwe Nintendofans

  1. Afello

    Verwarrende blog post. De trailer is niet embedded in je artikel, maar dat vind ik niet zo’n probleem, die vind ik wel. Vervolgens staan er een drietal 3DS modellen waarover je niks zegt maar waarbij ik van de bovenste (de paddestoel model zogezegd) heel enthousiast wordt. Waar komt dat vandaan? Is dat serieus een model?!? Hebbuh hebbuh hebbuh!

    Overigens over die nieuwe achtergronden: they totally ruined the game. Ik heb liever gewoon de zwarte backgrounds!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Je hebt helemaal gelijk. De trailer was inderdaad weggevallen, ik denk dat ik per ongeluk een stukje van de embed-code had gedelete. Excuses!
    .
    Over die 3DS-modellen stond overigens wel iets in de laatste alinea, maar ik heb het zinnetje nu verplaatst tot boven de foto’s zodat het hopelijk iets duidelijker is. Het komt er op neer dat Nintendo 3000 limited editions verloot onder iedereen die deelneemt aan deze actie. Dat lijken er veel, maar ik vermoed dat die 3000 worden verdeeld onder heel Europa. De kans dat je er één wint zal niet zo groot zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. David

    Is het niet zo dat je de spellen tussen 1 november en 31 januari moet hebben geregistreerd? Dus registratie daarvoor zou niet meetellen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Oscar

      Dat klopt, ja. (Helaas telt mijn Zelda dus niet mee)

        /   Beantwoorden  / 
  4. Arjen

    Kijk dit is nu weer eens een leuke actie van nintendo,
    eerst het ambassador programme met de 10 gratis NES en GBA Games. en nu dit weer :) hier word je toch alleen maar blij van

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.