Deze Wii controller werkt echt, is gemaakt van Lego


Waarom je een Wii Afstandsbediening van Lego zou kopen? Duh, om zelf accessoires te maken natuurlijk! Dit is de ultieme controller voor al die mensen (ze schijnen echt te bestaan) die plastic tennisrackets, zwaarden en pistolen aan hun Wiimote hangen om de ervaring “echter” te maken. Met deze controller is dat niet meer nodig, nu bouw je gewoon zelf Link’s Master Sword of Samus’ armkanon. Het enige wat je nodig hebt is genoeg Lego-steentjes.

Dus wat is het precies? Allereerst: de LEGO Play & Build Remote is een volwaardige Wii afstandsbediening. Het enige verschil met Nintendo’s eigen controller is dat deze is uitgerust met nopjes om andere Lego-steentjes op vast te klikken. Er worden zo te zien tegeltjes bij geleverd om een glad omhulsel te maken, maar dat is natuurlijk de allersaaiste manier om deze controller te gebruiken. De echt gave toepassingen zul je zelf moeten verzinnen. Geen idee of hij ook naar Nederland komt of waar je hem kunt bestellen, maar de onvermijdelijke fotogallerij met zelfgemaakte Wii-accessoires zie je over een tijdje zeker terug op games.blog.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe trailers Lego Universe
Lees ook:Een hele kleine NES van een handvol Lego-steentjes
Lees ook:Er komen Prince of Persia LEGO-steentjes
Lees ook:Gerucht: het volgende Lego-spel wordt… Lego Rock Band?
Lees ook:Een DSi van Lego

8 reacties op “Deze Wii controller werkt echt, is gemaakt van Lego

  1. Blastdragon

    GAAF! Alleen jammer dat het geen motion plus heeft, gemiste kans lego. Maar het is weer eens leuk hoe lego ook andere dingen doet dan het bouwmateriaal; “bord”spellen, camera’s en wii-mote’s. Laat weer eens zien hoe herkenbaar het fel gekleurde blokje is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. G.Tom

    Heh heh…. dit is awesome! Ik vraag me alleen af…. zou ik hier ook teugels mee kunnen maken voor als ik op Yoshi zit?

      /   Beantwoorden  / 
  3. berend jan

    Hij is ook spuug lelijk :) Ik als LEgo fan had liever een classic space grijs / blauw of blacktron zwart gele versie gehad met het classic space logo erop geprint Ohhhhhhhh dat zou een must have zijn…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Er staat wel iets over MotionPlus op de verpakking wat ik niet goed kan lezen. Het zal wel “compatible with” zijn vrees ik. Maar ach, die gemiste kans valt tot nu toe nog wel mee, toch? Buiten Sports Resort, Red Steel 2 en straks Skyward Sword maakt geen enkel spel gebruik van dat ding.
    .
    De kleurtjes doen inderdaad pijn aan je ogen, al is dat op een bepaalde manier ook wel weer charmant. ;) Als je dan toch een afstandsbediening van Lego maakt kun je net zo goed overdrijven door zoveel mogelijk kleurtjes te gebruiken.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Inno Vation

    Is het de bedoeling om zelf een Lego Nunchuck erbij te bouwen?

      /   Beantwoorden  / 
  6. denise

    Omg! deze moet ik hebben :’)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Wauw, dat is dus goedkoper dan een reguliere Wii controller hier bij de Media Markt.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.