My Garden, EA maakt een spel over tuinieren voor de 3DS


Electronic Arts heeft op de Tokyo Game Show een spel over tuinieren aangekondigd voor de 3DS. My Garden is volgens de onderstaande trailer ontstaan vanuit het besef dat vooral bloemen en planten er goed uitzien op het 3D-schermpje van Nintendo’s nieuwe handheld. Een spel waarin je tuinen verzorgt was blijkbaar de beste manier om er daar zo veel mogelijk van in beeld te brengen.

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Dat tuinieren een leuk spel kan opleveren wil ik best geloven, ik vraag me alleen af of EA de juiste ontwikkelaar is voor de klus. Onwillekeurig moest ik meteen denken aan Sim Animals voor de Wii en dat was één van de meest zielloze spellen die ik ooit heb gespeeld. Dat de muziek in deze trailer precies zo klinkt als de muziek van Sim Animals vat ik dan ook op als een slecht teken. Aan de andere kant: totdat een volgende trailer uitlegt wat het onderhouden van een tuin precies inhoudt verdient My Garden op z’n minst het voordeel van de twijfel. Wie weet heeft EA van hun fouten geleerd! Bovendien was het stilleven van Pikmin (met heel veel bloemen en planten) inderdaad één van de fraaiste demo’s die ik op de 3DS heb gezien.

[g.forum]

Lees ook:Plants vs. Zombies: Garden Warfare is een third person shooter
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 79
Lees ook:Chevre
Lees ook:Sim Animals trailer (NIET de zoveelste variant op Sims 2)
Lees ook:Zing mee met de karaoke-trailer voor Plants Vs. Zombies

3 reacties op “My Garden, EA maakt een spel over tuinieren voor de 3DS

  1. Marcel

    Dat de muziek op die van Sim Animals lijkt kan kloppen, omdat de muziek van de trailer rechtstreeks uit De Sims komt. Het is dus niet de uiteindelijke muziek voor dit spel. We zullen zien wat EA van dit spel maakt, maar ik ben ook wel voorzichtig geworden door spellen als Sim Animals.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Shitbull55

    “Dat tuinieren een leuk spel kan opleveren wil ik best geloven”.
    Als je in het echt niet wekelijks een tuin van 200m2 hoeft te onderhouden misschien wel ja…

      /   Beantwoorden  / 
  3. berend jan

    Jammer van de naam My Garden doet me erg denken aan My auqarium (en nu 2) en de andere My games van Hudson. Nu maar hopen dat het spel ook die kwaliteit heeft van de My games van hudson.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.