Eindelijk wordt ook Dotstream een WiiWare Art Style-spelletje


Van alle Bit Generation-titels (een serie stijlvolle spelletjes voor de Gameboy Advance die nooit buiten Japan zijn uitgebracht, maar nu één voor één worden omgebouwd tot de Art Style-serie voor WiiWare), was Dotstream altijd degene die mij het meest intrigeerde. Een minimalistisch racespel over zes gekleurde lijnen. Ik heb hem nooit gespeeld, maar eindelijk maakt ook dat spel de overstap naar WiiWare. De nieuwe Amerikaanse titel is Light Trax (ga er maar vanuit dat NoE voor ons weer iets anders verzint) en de banen zijn zoals je ziet een stuk dynamischer dan op de GBA. De gekleurde lijnen moeten zich nu een weg door ingewikkelde 3D parcours kronkelen. Ben ik raar als ik dit één van de mooiste spellen vind die ik ooit op de Wii heb gezien?


Directe Link

[g.forum]

Lees ook:Light Trax/Dot Stream-kloon in Dead Space Ignition
Lees ook:Art Style: Light Trax uit in Amerika, bekijk de eerste drie banen
Lees ook:Nieuw Art Style-spelletje sinds vandaag te koop: Penta Tentacles
Lees ook:Stunten met speelgoedautootjes in VR-spel Tiny Trax
Lees ook:De 3DS onder een microscoop

4 reacties op “Eindelijk wordt ook Dotstream een WiiWare Art Style-spelletje

  1. Shitbull55

    WTF? Mario Kart: The LSD Edition!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    IK WIL DIT OOK SPELEN.
    .
    Gatver wat is de Wii dit jaar een goed platform voor “hardcore” spelers. Deze bit trip game deed me bijna een import doen en een GBA mini kopen.
    .
    Dit lijkt wel F-zero met lijntjes. Maar dan iets minder bestraffend.
    .
    Als het nog online kan ook dan zie ik een grote toekomst voor deze titel op de g. community :) .
    Als ik dit zo zie willen alle leden van die community die nog een Wii hebben (ja ik bedoel jou Gulzt) dit spel wel heel graag spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    Ik heb zelf de Japanse versies van Bit Generations: Boundish, Dotstream, en Dialhex, maar moet eerlijk toegeven dat ik ze zelden heb gespeeld. Meer voor de heb, dan om daadwerkelijk te spelen. Wordt ooit nog wel eens geld waard. Ik vraag me dan ook af hoe lang je een dergelijke game na aanschaf blijft spelen. ‘t ziet er allemaal wel stijlvol uit, maar is het ook echt zo leuk als we onszelf wijsmaken?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Ik heb van verschillende mensen begrepen dat ze vooral Dialhex erg verslavend vonden. Heb je ze wel een eerlijke kans gegeven? Ik snap dat Dotstream/Light Trax niet de diepgang heeft van een echt racespel, maar het lijkt me al een kick om zulke graphics te besturen. Hij kost bovendien (waarschijnlijk) maar 600 Wii Points terwijl ik me er vast wel een week of twee mee kan vermaken. Ik ga hem in ieder geval proberen. :p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.