Nieuwe gameplay video WiiWare-spel La Mulana


Weer een nieuwe video van WiiWare-spel La Mulana. Ik weet niet of het zo verstandig is van de ontwikkelaar om deze ‘test play’ filmpjes online te blijven zetten. De beeldkwaliteit is niet geweldig en veel vijanden hebben nog niet hun definitieve graphics. Echte platformgame-liefhebbers kijken daar natuurlijk doorheen en zien gewoon een pittig platformspel (let vanaf 2:17 op die afdaling door een tunnel vol vlammen – niet geschikt voor casual gamers), maar ik vrees dat er ook mensen door worden afgeschrikt.

Met dank aan Berend Jan voor de tip. Hij schrijft dat het hem doet denken aan zijn favoriete MSX-spel. Wat grappig is omdat La Mulana ooit is ontstaan omdat de ontwikkelaar het ultieme MSX-spel wilden maken. Bekijk de originele versie maar eens om te zien dat het er vroeger ook zo uitzag. Boze fans menen zelfs dat Nicalis er niets van heeft begrepen en dat de WiiWare-remake “te mooi” is. Maar daar heb ik gelukkig geen last van. Aangezien ik geen nostalgische herinneringen aan La Mulana heb kan die remake me niet mooi genoeg worden.


Directe Link

[g.forum]

Lees ook:Genadeloos moeilijke La Mulana toch naar WiiWare
Lees ook:La Mulana komt naar WiiWare, ziet eruit als SNES-spel
Lees ook:Uitgebreide trailer voor WiiWare-versie La Mulana
Lees ook:Eerste trailer WiiWare-remake La Mulana (handgetekende 16-bit graphics)
Lees ook:VVVVVV komt naar de 3DS eShop

Eén reactie op “Nieuwe gameplay video WiiWare-spel La Mulana

  1. Stone

    ik ben erg benieuwt waarom dit BJ doet denken aan kings valley. heb het zelf ook gespeeld in mijn jeugd en het is zeker een van de betere games op de msx (niet de beste zoals BJ zegt, dat blijft SD-snatchers), maar ik kan de connectie niet leggen tussen dit filmpje en KV. de enige overeenkomst die ik zie is de skelet vijand.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.