Screenshots van LostWinds 2: Winter of the Melodias


Eerste screenshots van LostWinds 2: Winter of the Melodias. Het lijkt erop dat zomer in winter veranderen niet het enige nieuwe trucje is dat Toku heeft geleerd. Blijkbaar kan hij ook regenbuien oproepen (laat hij het meertje op de screenshot hierboven expres vollopen als onderdeel van een puzzel?) en kleine tornado’s veroorzaken. Ontwikkelaar Frontier heeft over dit vervolg gezegd dat er is ‘geluisterd’ naar de klachten over de lengte van het origineel. Dat is niet helemaal hetzelfde als beloven dat deel twee langer duurt, maar het is op z’n minst een hoopvolle opmerking.

Update: vergeet die screenshots, er is zelfs al een eerste trailer! Ik was helemaal vergeten hoe rustgevend de muziek klonk in LostWinds.


Directe Link

[games.blog forum]

Lees ook:Vervolg op LostWinds aangekondigd: Winter of the Melodias
Lees ook:LostWinds: Winter of the Melodias nu in het winkelkanaal
Lees ook:Gametrailers bespreekt Mario & Sonic at the Olympic Winter Games
Lees ook:Edge over Icarian – Kindred Spirits
Lees ook:Drie Twilight Princess screenshots

2 reacties op “Screenshots van LostWinds 2: Winter of the Melodias

  1. Zaaltje

    Ah, cool! Ik heb ondanks het korte eerste spel er toch heel erg van genoten! Ookal is het tweede deel niet heel veel langer, denk rock dat ik hem zeker ga kopen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Zaaltje

    Ah, cool! Ik heb ondanks het korte eerste spel er toch heel erg van genoten! Ookal is het tweede deel niet heel veel langer, denk rock dat ik hem zeker ga kopen!
    Zoizo ook de muziek, maar ook de gameplay vond ik zeer vermaklijk. Als ze dat doorvoeren ik het tweede deel ben ik helemaal gelukkig ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.