De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 7 november

Dit moest natuurlijk een keer gebeuren. Vandaag zijn er eigenlijk geen opvallende nieuwe Galaxy filmpjes op het internet verschenen. Hieronder een paar recente YouTube-beelden die leuke dingen laten zien (vooral dat uitgebreide ondergrondse 2D level ziet er geweldig uit!), maar niks spectaculairs.

Interessanter is dat twee van de grootste gaming sites hun recensies vandaag online hebben gegooid. Matt Cassamassina van IGN geeft het spel een 9,7 en Alex Navarro van GameSpot geeft het een 9,5. Vooral die GameSpot-recensie geeft Mario Galaxy één van de mooiste complimenten die ik kan bedenken: "Wat Super Mario Galaxy uiteindelijk zo bijzonder maakt is niet dat het een nieuw Mario-spel is, het is het feit dat het niet eens een Mario-spel zou hoeven zijn om succesvol te zijn."

"Natuurlijk, het nostalgische Mario-sausje waar de fans zo van houden is overal aanwezig (bekende deuntjes in de soundtrack, bekende vijanden, en allerlei andere herkenbare Mario-dingetjes), maar het spel gebruikt al die elementen nooit om zich achter te verstoppen. Alle aandacht ligt op de nieuwe gameplay en dat is meer dan terecht. Je zou Mario probleemloos kunnen vervangen door ieder ander personage uit iedere andere spellenreeks, en het resultaat zou nog steeds dit geweldig leuke spel zijn. Dat al die nostalgische Mario figuurtjes nu wél overal overheen zijn gestrooid maakt het totaalpakket alleen maar nóg beter. Als er één spel is dat echt iedere Wii-bezitter gespeeld moet hebben, dan is het Super Mario Galaxy."

Het volledig in 2D uitgevoerde level wat ik net ook al noemde. Als Nintendo ooit nog eens zoiets als New Super Mario Bros. maakt voor de Wii, is dit hoe het eruit zou zien.

Duits TV-spotje. Altijd lastig als je vader de controller afpakt!

Nog een Duitse commercial.

Voor wie het leuk vond (ik kreeg er de vorige keer erg weinig reacites op), videobeelden van de promotiestunt met Super Mario en tweede-mens-op-de-maan Buzz Aldrin.

Zie ook:
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 6 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 5 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 4 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 3 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 2 november
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 1 november

Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 8 november
Lees ook:Het nieuwe Super Mario Galaxy filmpje van 15 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 9 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 11 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 13 november

5 reacties op “De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 7 november

  1. Marcel

    Ik dacht dat mario een pop was op die foto’s maar zit er iemand in dat pak XD (op et laatste filmpje)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mithrandir

    Erik, klinkt misschien vreemd maar zou je vaker plaatjes kunnen posten ?

    Een hoop mensen zitten overdag bij bedrijven die leuk van alles blokkeren zoals youtube en gaming sites. Ik kan nu eigenlijk nooit wat zien in je posts behalve de tekst en je header :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Weet je, daar had ik eigenlijk nog nooit bij stilgestaan. Filmpjes spreken meer tot de verbeelding, maar misschien moet ik inderdaad toch ook maar ouderwets plaatjes blijven posten.

    Maar worden afbeeldingen dan niet tegengehouden door jullie filter?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wisse

    Dat ligt eraan of de host geblokkeerd is.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Mithrandir

    “Maar worden afbeeldingen dan niet tegengehouden door jullie filter?”

    Niet als je ze zelf host, doorlinken is sowieso niet netjes en werkt vaak niet Games.blog.nl is me enige gamesbron hier, hahaha.

    Een hoop (vaak grote) bedrijven zoals deze hier nemen een proxy filtering dienst af. Een filter dat constant geupdate wordt.

    enkele dingen die niet werken: nagenoeg alle gaming sites(category gaming), alle social sites (category social), en uiteraard de voor de hand liggende dingen (nudity, pornography, violence, malicious (hacking e.d.) categorieen) ook web proxys worden geblokkeerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.