No More Heroes: komt naar USA, nieuwe filmpjes, controls uitgelegd


Het goede nieuws is dat Ubisoft de rechten heeft gekocht om No More Heroes te mogen uitgeven in Amerika. De verwachting is dat het spel daar in februari in de winkels ligt. Hopelijk weet Ubisoft voor Europa ook zoiets te regelen. De gedachte dat we No More Heroes al in februari zouden kunnen spelen is niet echt vervelend! Op IGN legt Jay Cohen van Ubisoft uit dat er zeker een publiek is voor geweldadige en volwassen games op de Wii, een publiek waar volgens hem tot nu toe te weinig spellen voor worden gemaakt. Cohen belooft ook dat Ubisoft helemaal niets zal censureren ten opzichte van de Japanse versie. Suda51 heeft ooit gezegd dat zijn spel minstens net zo geweldadig moest worden als Manhunt 2, dus we zijn benieuwd of Ubisoft zich echt aan die belofte zal houden.

Ondertussen heeft Vinkk van 4 color rebellion een demo-level van het spel mogen spelen op de Tokyo Game Show en hij is zo goed geweest om de controls uit te leggen.

De 'A' en 'B' knoppen van de Wiimote worden gebruikt om verschillende aanvallen uit te voeren. Ooit waren er plannen om Travis' zwaard te besturen met de motion sensors van de Wii, maar die functie is nu dus geschrapt. De controlstick op de nunchuck wordt zoals verwacht gebruikt om Travis te besturen en je kunt de 'Z' knop gebruiken om op een vijand te "locken," zoals in Zelda. Zoals je in het eerste filmpje zult zien verschijnen er tijdens gevechten af en toe pijlen in beeld. Op die momenten wordt er van je verwacht dat je de Wiimote snel die richting op beweegt om een speciale aanval uit te voeren.

"Ik moet toegeven dat de controls wel even wennen waren. Misschien was het leuker geweest om de light saber te besturen met de bewegingen van de Wiimote in plaats van de A-knop, maar het is geen groot probleem. Als je er eenmaal aan gewend bent voelen de controls prima en heb je echt volledige controle over Travis."


Zie ook:
- Smash Bros online… op de Nintendo manier
- Hallo Mario's Super Picross, vaarwel vrije tijd

Lees ook:No More Heroes spin-off Travis Strikes Again aangekondigd
Lees ook:Bevestigd: Samba de Amigo komt naar de Wii
Lees ook:No More Heroes 2 komt in januari en Travis zou JOUW shirt kunnen dragen
Lees ook:No More Heroes klinkt opnieuw bizar
Lees ook:Eerste trailer: No More Heroes 2: Desperate Struggle

3 reacties op “No More Heroes: komt naar USA, nieuwe filmpjes, controls uitgelegd

  1. MNC

    Een groene A knop… Betekent dit dat de game wordt ontwikkeld met een Gamecube SDK? Nah… Wiimote bewegingen zijn er… Ik zit maar wat te zeggen… Toch?

    In ieder geval ziet de game er een stuk beter uit dan eerst. Een stuk interessanter. Of misschien ligt het er gewoon aan dat screenshots van nintendo er slecht uitzien en de filmpjes stukken beter.

    Ohoh… Camera problemen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Ik denk dat Suda gewoon eigenwijs is en niet vond dat de A-knop op het scherm er per se hetzelfde uit hoeft te zien als op de controller. :p

    “misschien ligt het er gewoon aan dat screenshots van nintendo er slecht uitzien en de filmpjes stukken beter.”

    Screenshots van nintendo zien er bijna altijd slecht uit. Hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar het is bijna altijd een opluchting om het spel voor het eerst in beweging te zien. :p

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kid

    Het spel heeft hele gave elementen, maar toch bekruipt me het gevoel dat de ontwikkelaar meer afwisseling in het vechten had mogen stoppen, dit ziet er vrij… repetitief uit. :S

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.