Wii vanaf 25 mei online


En zo kondigt Nintendo even tussen neus en lippen door aan dat we vanaf 25 mei online kunnen spelen op de Wii. Mario Strikers: Charged Football komt op die dag uit, en is het eerste Wii-spel met een volwaardige online multiplayer-stand. Of in hun eigen woorden:

Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van de Nintendo Wi-Fi Connection om tegen spelers van over de hele wereld te strijden! Spelers kunnen kiezen voor de Ranked Mode om steeds hoger in een klassement te stijgen of de Unranked Mode om snel een beschikbare vriend van de vriendenlijst te kiezen en er direct tegen te spelen.

Mario Strikers kan mij persoonlijk gestolen worden, maar toch is dit heuglijk nieuws. Nu Nintendo eindelijk het startsein heeft gegeven volgen er hopelijk heel snel meer online spellen.

Bron: Nintendo

Zie ook:
- Ik kan het nog!
- Nintendo over de geheimen van het winkelkanaal

Lees ook:Nintendo eist alle online launchtitels voor zichzelf op?
Lees ook:Mario Strikers Charged online: verrassend veel opties
Lees ook:Mario Kart Wii ook multiplayer GP: offline en online
Lees ook:Mario Kart Wii’s downloadbare wedstrijden
Lees ook:Videobeelden, IGN test de Battle Mode

10 reacties op “Wii vanaf 25 mei online

  1. Rob0

    mooi, maar mario strikers boeit me helaas niet

      /   Beantwoorden  / 
  2. Brian

    Ik vind mario football echt vet, en dan nog online!

      /   Beantwoorden  / 
  3. NintendoMurf

    Mario Strikers is één van de beste spellen op de Cube. Deze Wii versie wordt echt super, geloof me! Zelfs mensen die totaal niet van voetbal houden (een vriend van me bijvoorbeeld) worden verliefd op dit spel, echt waar! (die vriend neemt het spel zelfs mee op vakantie!)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Robbin

    Het geklooi met die Superstrikes vind ik echt bullshit.. maar genoeg daarover! ONLINE MARIO FOOTBALL yay!

      /   Beantwoorden  / 
  5. paulywauly

    “Mario Strikers is één van de beste spellen op de Cube. Deze Wii versie wordt echt super, geloof me! Zelfs mensen die totaal niet van voetbal houden (een vriend van me bijvoorbeeld) worden verliefd op dit spel, echt waar! (die vriend neemt het spel zelfs mee op vakantie!)”

    ligt er natuurlijk aan hoeveel beste spellen je hebt op de cube, da was echt niet 1 van de beste in mijn opzicht. zelfs mario kart is nog beter en die was al bagger. 1 van de beste ken je meer de zelda’s noemen en re 4, metroid prime en voor ik het vergeet super smash bros. melee (hmmm, misschien is dat wel de beste overall) enz.

    Maar goed over smaak valt te twisten, ook al was strikers op de cube erg beperkt met alles. ik vraag me af of ze dat op dezelfde voet doorzetten bij deze versie van strikers, laten we hopen van niet.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Altasia

    Spel zou best wel tof zijn.

    Vind alleen klote dat wij door dit spel waarschijnlijk nog wel ff kunnen fluiten naar Paper mario :( .

    Nogsteeds geen elebits hier Trauma Center zie ik niet eens op de release lijst staan en terwijl dezze titels toch al een tijd in de rest van de wereld uit zijn.
    Europa + gamer + Wii hebben = een hard bestaan, maar waarom? Wat hebben wij ooit misdaan.

      /   Beantwoorden  / 
  7. erik

    “Nogsteeds geen elebits hier Trauma Center zie ik niet eens op de release lijst staan en terwijl dezze titels toch al een tijd in de rest van de wereld uit zijn.”

    Elebits komt als het goed is deze maand nog uit… het zal mij benieuwen.

    Trauma Center nog steeds helemaal niks over bekend… wat echt belachelijk is… een launchtitle in amerika. :( Zou traume center DS hier soms heel slecht verkocht hebben?

    “zelfs mario kart is nog beter en die was al bagger.”

    Ah… mario kart, wii en online… ik hoop dat ik die drie woorden binnenkort nog eens samen mag gebruiken in één nieuwsbericht ;) Dan is iedereen Mario Strikers héél snel weer vergeten.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Wim

    ik heb gelezen dat fiend codes niet veplicht zijn om te ebruiken.

    dat is nog vetter…

      /   Beantwoorden  / 
  9. Booboo

    Ach gewoon verkopen die wii en een ps3 kopen, allemaal loze beloftes ik had Mario al meteen verwacht het is nu g*dver april en nog geen Mario game, en ook nog eens een zielig vitrinekastje in de winkel, zelfs de ps3 heeft nu al meer games DIT GAAT NERGENS OVER!! vol spanning heb ik de wii gekocht en maanden speel ik nog dezelfde lullige games pfffff heb van ellende dat ding maar verkocht en een echte consule gekocht PS3 dus hahahahaha

      /   Beantwoorden  / 
  10. Henk

    Helemaal met Booboo eens.
    Ik heb in december ook een Wii gekocht maar eind van de zelfde maand verkocht. Nu heb ik een PS3 en Xbox360 en daar komt noooooooit meer een wii bij te staan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.