Vrouw drinkt zichzelf dood voor een Wii


Ik wilde er eigenlijk geen aandacht aan schenken, maar inmiddels hebben zoveel mensen me getipt dat ik echt niet meer om het verhaal heen kan: Een Amerikaans vrouw die meedeed aan het, door een radiostation bedachte, spelletje Hold your wee for a Wii heeft dat helaas niet overleefd. De bedoeling van het ludieke spelletje was dat de kandidaten zoveel mogelijk water zouden drinken zonder naar het toilet te gaan. Waterintoxicatie is de 28-jarige vrouw uiteindelijk fataal geworden.

Watervergiftiging is een zeldzaam verschijnsel dat normaal gesproken eigenlijk alleen voorkomt bij ernstige psychiatrische patiënten die ziekelijk veel water drinken. Water is niet giftig. Laat dit bericht je er vooral niet van weerhouden om veel water te drinken. Water is goed voor je. Vergeet alleen niet om regelmatig naar het toilet te gaan.

Bron: Joystiq

Zie ook:
- Waarom vergelen Super Nintendo’s?
- Spacewar! Gamen in 1962 (!)
- Over Double Dragon 3 en YouTube filmpjes

Lees ook:Hold your wee for a Wii geluidsfragmenten
Lees ook:Mario & Luigi RPG 3 speelt zich af in het lichaam van Bowser
Lees ook:Erik speelt Lost In Blue
Lees ook:Kijken: Bear Grylls praat over zijn computerspel
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 65: Commandant Mars zegt teveel

21 reacties op “Vrouw drinkt zichzelf dood voor een Wii

  1. Charlene

    Echt erg. Ze had ook nog 3 kinderen :S

      /   Beantwoorden  / 
  2. Luie Wolf

    Dom wijf… echt, luister naar je lichaam… als het plassen wil zal dat een reden hebben. Daarnaast was ze blijkbaar ook niet gevat genoeg om eerst eens uit te zoeken wat veel drinken en NIET plassen met je lichaam doet. Het is heel sneu voor haar kinderen en ik hoop oprecht dat ze iets meer intelligentie hebben meegekregen dan moederlief. De actie zal allicht uit een goed hart gekomen zijn omdat ze graag haar kinderen een wii had gegeven. Maar een moeder wordt geacht het goede voorbeeld te geven en zich niet als een idioot te gedragen! Sorry jongens, ik kan niet meegaan in geschokte en treurende reacties, ze heeft er écht zelf omgevraagd. Onwetendheid is geen excuus.

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    ik heb ooit eens gekeken hoeveel water ik op kon in één dag, met maatbekertjes hield ik alles liter voor liter in de gaten en ik mocht wel gewoon naar de wc, in totaal had ik 12 liter water op, de laatste slok nam ik rond 10 uur savonds, ik was het zoo zat en moest om het kwartier naar de wc om een heleboel…WATER uit te plassen… echt een vreemde ervaring…later hoorde ik dat het mijn dood had kunnen zijn.. ( de dag daarvoor had ik ookal 8 liter gedronken)daarna nooit meer zoiets stoms gedaan :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “Daarnaast was ze blijkbaar ook niet gevat genoeg om eerst eens uit te zoeken wat veel drinken en NIET plassen met je lichaam doet.”

    Dat is misschien wel waar, maar ik vind dat toch allereerst een taak voor het radiostation dat zo’n wedstrijd uitschrijft. Natuurlijk heeft ze ook haar eigen verantwoordelijkheid, maar je zou toch verwachten dat zoiets gecheck wordt voordat ze mensen oproepen om mee te doen.

    “in totaal had ik 12 liter water op”

    Goeie genade! De aanbevolen hoeveelheid voor een volwassene is toch iets van 2 liter? Dan heb je net zoveel op als de meeste mensen in een week!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Luie Wolf

    “Dat is misschien wel waar, maar ik vind dat toch allereerst een taak voor het radiostation dat zo’n wedstrijd uitschrijft. Natuurlijk heeft ze ook haar eigen verantwoordelijkheid, maar je zou toch verwachten dat zoiets gecheck wordt voordat ze mensen oproepen om mee te doen.”

    Daar heb je ook helemaal gelijk in en een vervolging van het radiostation lijkt mij ook niet uitgesloten (het blijven immers amerikanen en die “sue-en” alles wat los en vast zit). Laten we het houden op “dom” van beide partijen…
    Iemand nagedacht over hoe schuldig die disc-jockey zich nu wel niet zal voelen?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Syl

    :o veel water drink ik dus nooit eigelijk ik drink zo ie zo niet veel. 12 liter omg het meeste wat ik ooit heb zal wel zijn geweest toen ik ooit heel misselijk was na de kermis en toen zei mijn vriendin water drinken helpt mss en ik had toen zoveel op maar het hielp niet egt moest er van overgeven juist maar ja misselijkheid daarna wel over :P

      /   Beantwoorden  / 
  7. Hell Yeat Rub

    wat je allemaal wel niet doet voor de Wii….(klopt af) gelukkig heb ik hem…maar toch

      /   Beantwoorden  / 
  8. iris

    12 liter?! das heel veel, ik kan met water net 3 glaasjes op. met cassis iets meer(A)

    was ik trouwens weer, terug van weggeweest;)

      /   Beantwoorden  / 
  9. Maaike

    wow vet erg…. ik zou rare dingen doen voor een wii maar ik kan helemaal niet veel drinken en iedereen weet tog eigelijk dat te veel drinken niet goed voor je is. en 12 liter is zekers veel

      /   Beantwoorden  / 
  10. Luie Wolf

    Wat ik me nog afvroeg… als ze nou was blijven leven had ze dan wel de wii gewonnen? Ik kan dat nergens vinden… ik lees alleen maar dat ze dood is. Hebben die kinderen misschien alsnog de wii gekregen? Schrale troost eigenlijk… een beetje als een wild bloedende wond proberen te stelpen met een watje…

      /   Beantwoorden  / 
  11. Wii nnardoCode

    @ luie wolf

    Dus je hebt geen medelijden omdat je het stom vindt? Het was dom maar dan kan je toch nog wel een beetje melij voelen? Anders ben je echt gevoelloos.

      /   Beantwoorden  / 
  12. glorys6

    k heb ooit eens op school, tijdje geleden alweer, gezien dat een meisje ging huilen omdat ze van die gestoorde leerkracht van toen niet naar het toilet mocht!! Waar gebeurd verhaal jongens dus ga maar na als je het bewust nalaat om naar t toilet te gaan echt gestoord dus!!!

      /   Beantwoorden  / 
  13. Luie Wolf

    “Dus je hebt geen medelijden omdat je het stom vindt? Het was dom maar dan kan je toch nog wel een beetje melij voelen? Anders ben je echt gevoelloos.”

    Ach, gevoelloos is wel een beetje kort door de bocht denk je ook niet Wiinnardo? Ik heb medelijden met de kinderen die moederloos achter blijven en in de toekomst waarschijnlijk moeite zullen hebben dit verhaal uit te leggen aan anderen. Ik heb medelijden met het feit dat de vrouw in kwestie duidelijk in een situatie verkeerde dat ze geen wii voor haar kids kon kopen en zich dus genoodzaakt zag hier aan mee te doen. Ik heb medelijden met mensen die onfortuinelijk genoeg in een land worden geboren waar water niet een vanzelfsprekendheid is. (Verdorie! Dit is nog erger als een uur lang de kraan doelloos open laten staan!) En ik heb medelijden met psychisch verwarde mensen die dit zichzelf onbewust aan doen.

    Ik heb verder geen medelijden met mensen die meedoen met een “pie-eating-contest” en een gescheurde maag oplopen (ook dodelijk, mind you). Ik heb geen medelijden met mensen die door met wilde stieren beladen straten rennen en dood getrapt worden. Net zo min als dat ik voor de daad van de vrouw zelf geen medelijden heb. Mensen maken hun eigen keus en moeten daarvoor de consequenties zelf dragen, of deze nu goed of slecht zijn. Verder wil ik nogmaals vermelden dat je lichaam enkele waarschuwingstechnieken bezit om je duidelijk te maken dat iets niet goed zit. Dit kan verschillen van pijnlijke steken tot zo iets lulligs als “moeten plassen”… of je daar gehoor aan geeft of niet is je eigen keus. En nogmaals: ik heb medelijden met de vrouw dat ze zichzelf genoodzaakt zag geen gehoor hier aan te geven omdat ze graag een wii voor haar kinderen wilde en die (mag ik aan nemen) niet kon kopen!

      /   Beantwoorden  / 
  14. Wim

    Zo zie je maar, dat sommige bereid zijn zichzelf op te offeren voor een Nintendo Wii.
    Maar vind het wel zielig voor de vrouw. Je zou denken dat zo’n radiostation daar rekening meehoudt. majah zij doen het ook alleen maar voor de kijk/luistercijfers.
    gecondoleert aan alle betrokkenen

      /   Beantwoorden  / 
  15. Linkster

    vereselijk! ik zou veel doen voor een wii, zelfs als een idioot ronddansen op straat, maar dat hoeft niet want ik heb er al eentje. wel sneu voor de vrouw en de kids.
    maar dan nog, wie bedenkt zoiets!

      /   Beantwoorden  / 
  16. iris

    ik had eerder altijd last van pijnlijke steken, als ik 2 of 3 uur wakker was, en nog niks gedronken had, dat doet echt heeeel erg zeer:S:(

      /   Beantwoorden  / 
  17. iris

    ik had eerder altijd last van pijnlijke steken, als ik 2 of 3 uur wakker was, en nog niks gedronken had, dat doet echt heeeel erg zeer:S:(

      /   Beantwoorden  / 
  18. iris

    oeps, nou plaats ik m 2 keer(A) sorry(A)

      /   Beantwoorden  / 
  19. remkje

    Onze verzorgings lerares vertelde ons vorig jaar dat in Groningen *zoiets geloof ik* een ontgroening was dat je zoveel mogelijk water moest drinken *een studenten ontgroening* een meisje is dit ook fataal geworden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.