Professor Layton and the Diabolical Box vanaf 24 augustus in Amerika


Eerste Engelstalige trailer voor Professor Layton and the Diabolical Box. Nintendo gunt zichzelf ruim de tijd voor deze localisatie (in Japan is Level 5 inmiddels al bijna klaar met Professor Layton 4), maar nu is er dan eindelijk een Amerikaanse releasedatum voor het tweede spel. Luke en Professor Layton gaan opnieuw op avontuur vanaf 24 augustus. Een Europese releasedatum volgt ongetwijfeld pas veel later (bij The Curious Village zaten er zeven maanden tussen de Amerikaanse en Europese datums), maar de echte fanaten kunnen de Engelstalige versie vanaf augustus gemakkelijk importeren.


Nintendo heeft beloofd dat het derde spel in de serie, Professor Layton and The Last Time Travel, ook in de planning staat voor een Amerikaanse release. De eerste Professor Layton-trilogie gaan we dus in zijn geheel meemaken. (Deel 4 is het begin van alweer een hele nieuwe trilogie – drie prequels die zich afspelen vóór de gebeurtenissen in The Curious Village. Het eerste spel van de tweede trilogie, Professor Layton and the Devil’s Flute, vertelt het verhaal van hoe Luke de professor voor het eerst ontmoette).

[games.blog forum]

Lees ook:Professor Layton’s vijfde spel heeft plaats in een casinostad
Lees ook:Europa houdt van Professor Layton
Lees ook:Gametrailers bespreekt Professor Layton and the Diabolical Box
Lees ook:Nintendo prikt Europese releasedatum Professor Layton
Lees ook:Professor Layton’s Twitter-account

8 reacties op “Professor Layton and the Diabolical Box vanaf 24 augustus in Amerika

  1. Kikujiro

    Heb ji Prof. Layton ooit al eens gespeeld eigenlijk? Ik heb je daar nooit over gehoord…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ha, nee. Eigenlijk nog steeds niet. Ik weet dat je me al een hele tijd probeert te overtuigen, maar het is er nog steeds niet van gekomen. ;) Voordat deel 2 hier uitkomt moet ik hem toch wel gespeeld hebben, dat wordt mijn nieuwe voornemen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jeffrey

    Ik vind het een leuk spel hoor, echt waar. Maar 6 spellen? Beetje zoals nintendo geld wilt verdienen met die ports van de gamecube. 3 spellen als trilogie vind ik dan nog wel goed, maar 6 lijkt mij echt te veel.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Shitbull55

    Kan niet wachten! Paar puzzeltjes voor het slapen gaan, paar puzzeltjes op de bank, paar puzzeltjes paar puzzeltjes op de wc…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Thomas

    Waarschijnlijk de zomer-release waar ik het meeste naar uitkijk!! Kon van deel 1 echt niet afblijven: nog 1 puzzeltje dan… en nog 1. Daarnaast vond ik het verhaal echt verassend goed! Erik, drop uit die magische school en ga op magische reis met Layton ;) Zou mij een goede reden geven deel 1 opnieuw te spelen :D

      /   Beantwoorden  / 
  6. Tara

    Een nieuwe Layton! Geweldig! En ik denk ook, als ze überhaupt alle 6 hier uitkomen, dat ik ze allemaal koop. Het beste puzzelspel tot nu toe, omdat het niet alleen puzzelen is. Het verhaal, de muziek, de tekenstijl en daardoor de sfeer van de game zijn leuk en origineel. Ik heb het verhaal tijden geleden uitgespeeld, maar zit nog vast bij een paar lastige puzzels.

      /   Beantwoorden  / 
  7. stone

    ik heb het idee dat de komst naar de eu een stuk sneller zal gaan dat deel een gezien het eerste deel veel beter heeft verkocht in de eu dan in de US. maar mocht het te lang duren of nog niet bekent zijn in augustus wanneer hij hierheen komt wordt het weer een import.

    de filmpje in de trailer zien er weer goed uit. de puzzels daar in tegen minder. ze laten een stuk of 7 puzzels zien, maar elke is een standaard classic puzzels die ik met mijn ogen dicht nog wel kan oplossen. ik bedoel de schuif puzzels, de puzzel waar je een stapel van links naar rechts moet schuiven maar kleine objecten enkel op groter kunnen liggen en niet andersom, overvaar puzzels. hopelijk laten ze deze puzzels in de trailer zien om niets te spoiler, en zitten er weer een hoop orginele puzzels in.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Gies

    ik heb een vraagje
    weete jullie al welke van de games je gaat downloaden-kopen
    Professor Layton and the Diabolical Box

    of de nederlandse versie
    Professor Layton en de doos van Pandora
    Wat ik zelf egt een verschrikkelijke titel vind…

    maar ik vind het wel mooi 6 games achter elkaar
    als het tenminste niet gaat inzwakken

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.