Contact niet naar Europa & Amerika?

Contact, het nieuwe spel van de Japanse ontwikkelaar Grasshopper, gaat definitief online. Op de bijbehorende website valt nu ook het Nintendo WiFi Connection logo te zien. Al eerder waren er geruchten dat het spel een MMORPG zou worden, maar het is fijn om het nu zeker te weten. Sinds het vorige spel van Grasshopper, het even fantastische als bizarre Killer 7, volg ik de ontwikkelstudio met bovengemiddeld veel interesse.

Over Contact is verder nog niet zo veel bekend. Het spel gaat over een professor die met zijn ruimteschip strandt op een vreemde planeet. Een jongen genaamd Cherry biedt aan om hem te helpen, maar tot overmaat van ramp verliest de professor vervolgens ook nog het contact met Cherry.
Op dat punt richt hij zich rechtstreeks tot de speler van het spel met het verzoek om hem te gaan helpen. Wat er daarna gebeurt weet niemand nog, behalve dat het met meerdere spelers tegelijk zal gebeuren. Via de Nintendo WiFi Connection dus.

Het slechte nieuws is dat de ontwikkelaar zelf blijkbaar vraagtekens zet bij een Amerikaanse of Europese release van het spel. Het zal toch niet echt zo zijn dat deze intrigerende titel nooit in een westerse vertaling gaat verschijnen?

Bron: ds-x2
Contact: website

Zie ook:
Killer 7 verkoopcijfers

Lees ook:Zie CONTACT in beweging
Lees ook:Heel veel Touch Detective plaatjes
Lees ook:Contact, een ongebruikelijke Action RPG, komt naar Amerika
Lees ook:Ben ik nou gek of…
Lees ook:Dingen die je wel op de achterkant van de Contact verpakking zult vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.