Animal Crossing: Wild World erg gewild in Japan

Gisteren vertelde ik nog dat ik zo uitkeek naar Animal Crossing: Wild World voor de Nintendo DS. Vandaag bleek dat ik niet bepaald de enige ben. Afgelopen woensdag verscheen het spel in Japan. En sindsdien is het niet minder dan 300.000 keer verkocht! In drie dagen tijd! Erg indrukwekkende cijfers. Als dit doorzet wordt het de best verkochte game op de DS tot nu toe.
Zelf heb ik een tijdje geleden al een pre-order voor dit spel geplaatst bij computervideogamesplus.ca. Vandaag kreeg ik een mailtje van dat bedrijf dat ik met mijn bestelling ook automatisch meedoe aan een loterij. De derde prijs zou zijn dat ik geen verzendkosten meer hoef te betalen. De tweede prijs is een gratis spel naar keuze. En de eerste prijs is maar liefst een Revolution! Nintendo’s volgende spelcomputer. Het ding is nog lang niet uit en er is zelfs nog geen release-datum bekend. Maar de gelukkige prijswinnaar zal hem op die dag wel gratis toegestuurd krijgen. Doe er je voordeel mee.

Zoals gezegd verschijnt de Amerikaanse versie op 5 december. Ik heb geen zin om dan nog braaf 4 maanden te wachten tot het eindelijk hier ook uit komt. Even vroeg ik me af of die extra tijd misschien benut zou worden om de teksten naar het Nederlands te vertalen. Een mailtje naar Nintendo later weet ik dat dat niet het geval is. Animal Crossing zal gewoon in het engels geleverd worden. En dat heeft te maken met "meerdere dingen." Ik heb nog aangeboden om mee te helpen met de vertaling, maar daar kwam geen reactie op. Ik heb het geprobeerd beste lezers, helaas zonder resultaat.

Lees ook:Voordelen van in Europa wonen
Lees ook:Reminder: laatste kans om een DS + Animal Crossing te winnen!
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 16
Lees ook:Animal Crossing film trailers + poster
Lees ook:WIN een Nintendo DS + Animal Crossing: Wild World

2 reacties op “Animal Crossing: Wild World erg gewild in Japan

  1. basioh

    lolige tekening

      /   Beantwoorden  / 
  2. basioh

    lolige tekening

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.