Japanse Club Nintendo leden krijgen exclusief DS spel


Na een exclusieve Game and Watch Collection en Tingle's Balloon Fight krijgen leden van Nintendo's website binnenkort nóg een exclusief DS-spel dat ze voor hun verzamelde sterren kunnen bestellen. Wat zorgt Nintendo Japan toch goed voor haar fans, hint hint.

Om het nog pijnlijker te maken ziet Exclamation Warriors Sakeburein er wonderbaarlijk bizar uit. Precies het soort vreemde spelletje dat ik ook best gratis zou willen krijgen. Het heeft geen singleplayer-stand, je moet het samen met andere mensen spelen, en het gaat over een groep Power Rangers-achtige superhelden die speciale aanvallen uitvoeren als alle spelers tegelijkertijd hun naam in de microfoon schreeuwen. Ja, ongelooflijk bizar dus. Je kunt deze video bekijken maar ik betwijfel of je er erg veel wijzer van wordt.

Van de positieve kant, ik heb onlangs wel Viewtiful Joe: Double Trouble kunnen bestellen uit de Nederlandse sterrencatalogus, het is dus niet alsof wij alleen maar wallpapers en ringtones krijgen.

Bron: Game|Life

Zie ook:
- Nintendo DS krijgt camera, gebundeld met Face Training
- Phantom Hourglass 1 oktober naar Amerika

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 52
Lees ook:God of War III teaser
Lees ook:Bunnies don’t do multiplatform
Lees ook:Nintendo’s strategiespel Codename S.T.E.A.M. in beweging
Lees ook:Homemade Wii spelletjes op Wiicade.com

8 reacties op “Japanse Club Nintendo leden krijgen exclusief DS spel

  1. Lottie

    En zelfs Viewtiful Joe is nu alweer uitverkocht. ¬¬ Waarom plaatsen ze niet eens een DS Lite in de catalogus, kan ik eindelijk wat met mn sterren doen. Maar die DS Lite zal dan wel weer 20.000 sterren kosten..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wesley (Wiisley)

    Ik heb 1 keer iets nuttigs uit die catalogus kunnen halen: een abbonement op [N]gamer, een blad dat ik sowieso al las. Soms staan er wel spellen in maar niet echt van mario of zelda ofzo. Aan die ringtones en wallpapers enzo heb ik niks

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wesley (Weslii)

    Mijn naam is beter:P

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wouter

    “En zelfs Viewtiful Joe is nu alweer uitverkocht. ¬¬ Waarom plaatsen ze niet eens een DS Lite in de catalogus, kan ik eindelijk wat met mn sterren doen. Maar die DS Lite zal dan wel weer 20.000 sterren kosten..”

    Ik had die besteld, krijg ik vandaag een mailtje dat ze die niet konden leveren omdat ze een fout hadden gemaakt. Staat er een keer iets leuks in verpesten ze het door dit domme gedoe. -________________________________________-

      /   Beantwoorden  / 
  5. Bobby

    Dit is geen power rangers rip off maar van de orginele power rangers die al sinds de jaren 70 in japan bestond genaam d de super sentai. power rangers is een rip off van de japanse series.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Lottie

    @ Wouter: En hoeveel sterren koste de Lite dan? En wanneer was ie in de catalogus, ik heb m weer gemist. n__n

      /   Beantwoorden  / 
  7. hikaye

    c’è gente esaurita che scrive qua.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.