Animal Crossing dagboek – dag 405

ac405bTortimer kwam vandaag op bezoek. Je weet wel, de vorige burgemeester van Seinfeld. Ik was bang dat hij nog steeds boos zou zijn over dat akkefietje waarbij ik per ongeluk zijn baan inpikte, maar dat was hij gelukkig alweer vergeten. In plaats daarvan kwam hij opscheppen over zijn nieuwe baan. Tortimer blijkt tegenwoordig rondleidingen te geven op een tropisch eiland. Volgens hem is het een stukje paradijs waar de zon elke dag schijnt. Hij woont daar ook en leidt dus toeristen rond die van over de hele wereld op bezoek komen. Dat klinkt inderdaad als een droombaan! Met zo’n werkplek zou ik het gemeentehuis ook niet erg missen.

Het goede nieuws is dat ik ook mag langskomen. Tortimer kende nog wel iemand met een boot, zei hij, dus als alles goed gaat is er vanaf morgen een rechtstreekse verbinding tussen Seinfeld en een tropisch vakantieparadijs. Animal Crossing spelen voelt elke dag al een beetje als een mini-vakantie, dus dit wordt een soort vakantie in de vakantie. Een moment waarop ik even kan bijkomen van al die stressvolle museumbezoekjes, strandwandelingen en theekransjes met de buren. Ik kan niet wachten!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 406
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 411
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 1
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 3
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 423

3 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 405

  1. SISO

    IK HOOP DAT IK JE N KEER OP HET EILAND TEGENKOM

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    Op het eiland kun je ook minigames spelen. Daar kun je heel makkelijk veel bloemen meenemen. Pro tip doe de clampshel quest en pak 3 mossels. Daarna je zakje volproppen met bloemen en fruit… Die bloemen dan weer planten in je dorpje en al je bewoners/onderdanen zullen zo blij zijn…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.