Bestond deze game maar echt: de Bear Grylls RPG


Het is bijna alsof College Humor met dit filmpje wil suggereren dat Bear Grylls tijdens zijn televisieprogramma nooit echt in gevaar komt. Dat Ultimate Survival, zeg maar, grotendeels in scene is gezet. Maar dat kan niet zo zijn, toch? Bear? Toch? Zeg me dat het niet zo is!

Van de positieve kant: deze 16-bit Man Vs. Wild RPG (zo heet de show in Amerika) ziet er wel leuker uit dan de echte Bear Grylls-simulator die Crave Entertainment eerder dit jaar uitbracht. Hier hoeft mijn held zich tenminste niet belachelijk te maken door lichtgevende ‘spirit of adventure’-bolletjes te verzamelen. In deze fictieve RPG  mag hij daadwerkelijk met zijn cameraploeg door de jungle trekken om de kijkers thuis te laten zien hoe je zonder hulpmiddelen de natuur overleeft. Hoe extremer hoe beter, want dat is de Bear Grylls-methode. Alles voor de kijkcijfers om te overleven! Ik mis alleen nog een levensgevaarlijk ravijn om overheen te springen. Afgezien daarvan zou ik dit spel, als het bestond, zeker spelen.

[g.forum]

Lees ook:Bear Grylls-spel in ontwikkeling
Lees ook:Kijken: Bear Grylls praat over zijn computerspel
Lees ook:Super Rude Bear is tegelijk moeilijk en makkelijk
Lees ook:Wat vinden jullie van deze Naughty Bear-trailer?
Lees ook:Heavenly Sword 8 seconden op Amerikaanse TV

Eén reactie op “Bestond deze game maar echt: de Bear Grylls RPG

  1. PINHEAD

    Geniaal filmpje! Haha

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.