Wow, kijk deze Rolando 2-trailer


Het enige iPhone-spel waarbij ik weleens dacht ‘hm, hier zou ik best een iPhone voor willen hebben,’ krijgt een vervolg (twee vervolgen eigenlijk – deel drie is ook al aangekondigd). En het ziet er naar uit dat Rolando 2: Quest for the Golden Orchid veel meer wordt dan een verzameling nieuwe levels. In deze fantastische eerste trailer heeft het meer weg van een platformspel dan een puzzelspel. Zo hebben de Rolando’s eindelijk een aanval om zich tegen vijanden te verdedigen. Ook opvallend: de volledig vernieuwde graphics. Rolando 2 gaat voor hippe 2,5D omgevingen waardoor de vergelijking met LocoRoco er meteen een stuk minder dik bovenop ligt. Ik heb nog steeds geen behoefte aan een iPhone maar dit soort spellen maken het wel lastig om de verleiding te weerstaan.

[games.blog forum]

Lees ook:Kijken: WiiWare-spel Jett Rocket in beweging
Lees ook:Voxatron: een indiegame met voxel-graphics
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer van Hand Circus’ Okabu
Lees ook:Final Fantasy XII: Revenant Wings trailer
Lees ook:Een PlayStation 3 is nu nog maar 50 euro duurder dan een Wii

3 reacties op “Wow, kijk deze Rolando 2-trailer

  1. Joost

    Ik kan je een iPhone, of iPod touch erg aanraden. Ik gebruik mijn iPod het meest voor Apps en spellen. Als je hem jailbreakt, kan je er zelfs GBA, PSX, NES en SNES spellen op spelen. Jailbreaken is heel makkelijk, en als je iPod voor reparatie terug moet, herstel je hem even in iTunes en er is niks meer te zien van de jailbreak.

    De iPod touch is nu nog maar 188 euro bij de MediaMarkt, dus ik zou zeggen, grijp je kan!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    maar 188 euro daar kan ik ook een week van eten :) .
    .
    ikvind het jammer dat dit soort spellen niet op mijn nokia n95/96 werken. die kanetzlfde als de iphone maar dan met symbian en ngage (woooeehoeeee ngage).
    alleen daar komen suffe ports en spinoffs metal gear solid, prince of persia enz.
    .
    ik bel te weinig voor een iphone anders had ik er wel een :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Ik vind 188 euro ook nog steeds een hoop geld. Vooral omdat de meeste iPhone-games variaties lijken te zijn op online flash spelletjes die ik nu gratis kan spelen. ;) Er moeten nog wat meer volwaardige games (zoals Rolando 2) uitkomen voordat ik over de streep wordt getrokken. Voorlopig kan ik me nog beheersen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.