Sonic Unleashed bestaat echt, komt ook naar Wii


Je zou het bijna vergeten, met een trailer die er zo professioneel uitzag dat niemand twijfelde aan de echtheid, maar Sonic Unleashed was nog nooit officieel aangekondigd. Dat gebeurde vandaag pas, en Sega liet weten dat het spel ook verschijnt op de Wii en de PS2. Qua gameplay belooft Sega 'klassieke Sonic the Hedgehog actie in 2D.'

Ik ben zelden zo pessimistisch geweest over een nieuw spel, maar ik zal wel dit zeggen: als er ooit nog een goed spel over Sonic the Hedgehog verschijnt, dan moet het er wel één in 2D zijn. Ik zou bijna heel voorzichtig een klein beetje optimistisch worden, ware het niet dat Sega ook al heeft bevestigt dat spelers 'een compleet nieuwe manier krijgen om met Sonic te spelen' als de nacht valt in Sonic Unleashed. Voelden jullie je moed ook in de schoenen zinken?

Zie ook:
- Haha, Sonic Unleashed ziet er leuk uit
- Nou ja zeg, Sonic Chronicles ziet er gewoon leuk uit

Lees ook:Werewolf Sonic trailer
Lees ook:Nieuwe Sonic Unleashed trailer valt alweer niet tegen
Lees ook:Gametrailers bespreekt Sonic Unleashed
Lees ook:Chinese tandenborstelfabrikant kruist Sonic met Tails
Lees ook:Een bekend gebit in Next Gen Sonic The Hedgehog

8 reacties op “Sonic Unleashed bestaat echt, komt ook naar Wii

 1. yv

  ik snap er niks van, ik vind sonic games gweldig maar dit is er een die iedereen ineens geweldig lijkt terwijl ik er net zo scheef van kijk als op dat plaatje. WAAROM VIND IEDEREEN DIE 3D SONICS SLECHT. hun willen alleen maar een beetje rennen met sonic, terewijl ik de grote variatie van characters super vond. Kijk sonic next-gen, geweldig spel. het duo sonic silver en shadow is leuker dan sonic tails en knuckels. het verhaal is geweldig, en over de muziek van s unleashed, ramba ingehuurd ofzo. waar is de rock! hebben ze crush 40 ontslagen ofzo. ja moest eruit. en ik bewn niet de enige die de 3d sonics beter vind. HOuw DAT F****** OUDE MOTIEF ALS DE ADVENTURE SERIES SEGA! wat iedereen ook zegt

    /   Beantwoorden  / 
 2. Brian

  Het is alleen een beetje jammer dat de sommige delen direct uit andere games komen, zoals dat deel in de jungle. Dat komt uit SA2B voor de GC ;)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mithrandir

  De 3D Sonic games zijn gewoon mega-poep man.
  Sonic Adventure 1 en 2 ging nog maar daarna ging het echt mega bergafwaarts.

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  Heb je ook weleens een andere 3D platformgame gespeeld YV? De Sonic-spellen zitten echt behoorlijk slordig in elkaar. Ik denk als je ooit een Ratchet & Clank spel of een Super Mario Galaxy zou spelen (afhankelijk van welke console je hebt), er zou een wereld voor je opengaan. En als je een Xbox 360 hebt… euh… dan weet ik niet zo snel een goede alternatieve platformgame, maar toch.

  De reden dat iedereen alleen maar wil rennen met Sonic is dat de besturing zuigt zodra hij het rustig aan doet. De sprongen zijn onnauwkeurig, de camera doet nooit wat je wil en zelfs tijdens het lopen lijkt Sonic alle kanten op te glijden.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Teun gc

  Kom op Erik, Sonic Adventure 1 en 2 op de Dreamcast waren echt wel tof (een 8,7 en 8,4 gemiddeld volgens gamerankings)! Er waren daar zeker genoeg gelegenheden om met de snelle egel te rennen! Dus om nu te zeggen dat alle 3D sonics crap waren… neu.

  Maargoed, dit ziet er ook zeker wel erg leuk uit!

    /   Beantwoorden  / 
 6. erik

  “Kom op Erik, Sonic Adventure 1 en 2 op de Dreamcast waren echt wel tof (een 8,7 en 8,4 gemiddeld volgens gamerankings)!”

  Adventure 1 heb ik nooit gespeeld, maar Adventure 2 vond ik dramatisch slecht. :( Alleen de levels met Sonic waren okee (hoewel het soms meer een filmpje dan een spel leek) maar alle andere levels: vreselijk! In die piramide naar diamanten zoeken, die in alle muren en vloeren verstopt konden zitten, iedere keer dat je het speelde op andere locaties… wat een nachtmerrie. Vooral dankzij de camera bij vlagen een bijna onspeelbaar slecht spel. Vond ik! :p

  De eerste paar levels van Sonic Heroes vond ik wel leuk om te spelen. Daar had Sega echt een paar goede ideƫen, al was het hele concept van de teams en steeds moeten wisselen van formatie erg irritant. Maar de levels waren duidelijk een stap in de juiste richting.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Sonic

  Het is al bekend dat je ook als Wolf Sonic speelt.

    /   Beantwoorden  / 
 8. scourge the hedgehog

  om deze game nog cooler te maken moeten ze er mij maar in zetten hahaha

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.