Nieuwe trailer Suda51′s Let it Die

Kijken op YouTube
Zijn er hier nog fans van Suda 51? De Japanse regisseur werd 10 jaar geleden onthaald als de David Lynch van videogames (vooral horrorspel Killer7 is legendarisch, een van de grootste mindf*cks die ik ooit heb gespeeld), maar na een reeks teleurstellende spellen is die reputatie behoorlijk afgekoeld.

En dan is Let it Die ook nog een online survivalgame waarin de nadruk meer op de actie ligt dan op het verhaal. De voornaamste gimmick is dat alle vijanden zijn gebaseerd op andere spelers. Zodra jij doodgaat, krijgt iemand anders in zijn spel te maken met een vijand die al jouw eigenschappen heeft. Best interessant, maar niet de surrealistische droomwereld waar je bij Suda51 op hoopt.

Aan de andere kant: Let it Die wordt free-to-play (exclusief op de PlayStation 4), dus we kunnen het in ieder geval gratis uitproberen.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Suda51 interview over Heroes
Lees ook:Geen vervolg op Killer7, wel een nieuw spel van Suda51
Lees ook:Online spelletje: Queens
Lees ook:Uit Eurogamer’s Demon’s Souls recensie
Lees ook:Geometry Wars: het stop-motion animatiefilmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.