Media Molecule’s Dreams is een magisch 3D tekenprogramma


Ontwikkelaar Media Molecule breidt hun motto “Play, Create, Share” verder uit met Dreams voor de PlayStation 4. In LittleBigPlanet maakten spelers hun eigen 2D platformspel, maar in Dreams maken ze… tja… alles wat ze willen? Het is allemaal nog een beetje vaag, maar Media Molecule noemt Dreams een driedimensionaal schilderij. Je schildert in de lucht met de DualShock 4-controller als kwast, en op het scherm komen je creaties tot leven. Het spelelement wordt mij niet helemaal duidelijk (als het überhaupt bestaat), maar zelfs als Dreams alleen een tekenprogramme blijkt te zijn wil ik het nog steeds hebben. Die trailer is magisch en ik kan niet wachten om mijn eigen driedimensionale droomwereld te schilderen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eén miljoen LittleBigPlanet levels
Lees ook:Origami komt tot leven in Media Molecule’s nieuwe spel Tearaway
Lees ook:Hoe LittleBigPlanet 2 je gaat helpen de leuke levels te vinden
Lees ook:Media Molecule nu al begonnen aan LittleBigPlanet vervolg
Lees ook:Afbeeldingen importeren naar LittleBigPlanet lijkt iets dichterbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.