Een indiegame die lijkt op Skyward Sword


Eerste gedachte: zo had Skyward Sword moeten spelen! Een luchtruim met veel zwevende eilanden waarop je ieder moment kunt landen. (Voor wie vroeger geen Wii had: in Nintendo’s spel waren maar een handjevol eilanden met een kort laadscherm als je ze daadwerkelijk wilde verkennen).

Aer is dus een nieuwe indiegame over een vrouw die in een vogel kan veranderen. Het verhaal gaat over een verloren beschaving en oude goden die verslagen moeten worden, maar dat interesseert verder niemand. Het enige dat ik wil is in een vogel veranderen om de wereld van Aer zelf te verkennen. Het gevoel van vrijheid in deze trailer is echt betoverend. Je voelt de wind al bijna op je snavel als die vogel tussen de eilanden zweeft. (De tweede helft van de trailer – waarin het meisje te voet een grot verkent – is trouwens ook niet mis).

Aer verschijnt volgend jaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Mac.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Uitgebreid gameplayfilmpje van Skyward Sword
Lees ook:Indiegame The Gardens Between naar PS4
Lees ook:Trailer + releasedatum indiegame The Witness
Lees ook:Eerste details nieuwe Team Ico spel
Lees ook:Het complete demofilmpje van Zelda op de Wii U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.