Breath of the Wild DLC-pakket 2 nu verkrijgbaar

Kijken op YouTube
Kass the Bard (die vogel met een accordion) wil een lied schrijven over de vier Champions die 100 jaar geleden tegen Ganon vochten. Link helpt hem alle verhalen te ontdekken, en stuit onderweg op nieuwe shrines, een nieuwe kerker en eh… een gouden motorfiets?

Geen nieuw stukje bovenwereld dus, maar wel veel content. En hoe vet wordt het om op een motorfiets door Hyrule te crossen? The Champions’ Ballad-DLC is nu verkrijgbaar voor beide versies (Switch en Wii U) van Breath of the Wild.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Geschrapte Zelda-scene op hele oude screenshot
Lees ook:Breath of the Wild DLC pakket 1 nu verkrijgbaar
Lees ook:Nieuwe filmpjes Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Nieuwe trailers Legend of Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Link nog steeds hoofdrolspeler in tweede DLC BotW

3 reacties op “Breath of the Wild DLC-pakket 2 nu verkrijgbaar

 1. Berend Jan

  En hierbij laat Nintendo officieel de WiiU achter zich.
  Ik starte vandaag mijn WiiU op om de update te installeren en ik werd heel verdrietig omdat alle vrolijke blij mannetjes en leuke tekeningen van Miiverse nu weg zijn.

  Het voelt gelijk als een dood systeem, de mii’s proberen wel vrolijk te zwaaien maar ze doen het zonder de blijheid die het eerder wel met zich meevoerde.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Inno Vation

  Nu bekend is geworden, wat het tweede DLC-pakket inhoudt, heb ik het eindelijk aangekocht. The Champions’ Ballad-DLC is niet zo uitgebreid, dat je vele uren speeltijd bij krijgt.
  Op dit moment heb ik The Champions’ Ballad bijna uit, en ligt de gouden motorfiets bijna binnen handbereik. Ik moet nog één eindbaas verslaan, maar die haalt dan ook letterlijk alles uit de kast. Gelukkig zijn er nog leuke side quests om Link nieuwe kostuums en maskers te geven. Het spel verveelt mij nog steeds niet.

  Kortom, The Legend of Zelda: Breath of the Wild is terecht tot de beste game van het jaar uitgeroepen tijdens The Game Awards 2017.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jim

  Heel vet dat er nu een tweede uitbreidingspakket is!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.