Woensdag Nintendo Direct over Animal Crossing Mobile


Nog twee nachtjes slapen. Dan krijgen we eindelijk meer informatie over de smartphone-versie van Animal Crossing. Er is nog helemaal niets over deze app bekend, dus dat wordt een spannende onthulling. Krijgen we een volwaardige nieuwe game? Een spin-off? Een Match 3-puzzelspel? Of wordt het een aanvullende app voor bij een nieuwe Animal Crossing op de Switch? Klik aanstaande woensdag om 8 uur ‘s ochtends op deze link voor het antwoord.

Ik ben voorzichtig optimistisch, maar ook een klein beetje ongerust. Van alle Nintendo-spellen lijkt Animal Crossing het meest geschikt voor een mobile versie, maar het is ook precies het spel dat spelers het makkelijkst zou kunnen uitbuiten met eindeloze micro-transacties en lootboxen om dat ene zeldzame schilderij te vinden. Laten we hopen dat Nintendo en DeNA zich kunnnen beheersen.

Neo-games.blog forum

Lees ook:US en EU versies Animal Crossing zijn online compatible
Lees ook:Animal Crossing film zegt: Let’s meet in Wii
Lees ook:Browserextensie speelt 24 uur per dag Animal Crossing-muziek
Lees ook:Nieuwe Animal Crossing movietrailer
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 275

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.