Griekse gamers krijgen Deku-zaadjes bij Ocarina of Time 3D


Pre-order cadeautjes voor Griekse gamers die Ocarina of Time 3D bestellen op Nintendo’s (Griekse) site. Het ding aan de linkerkant is het intrigerendst: een blik Deku-zaadjes! De verpakking is een tijdelijke mock-up, maar ik ben heel benieuwd wat er zou gebeuren als ik hem in mijn vensterbank zette en regelmatig water gaf. Het zal wel niet echt een pratende boom worden, maar wie weet heeft Nintendo een plant gevonden die daar een beetje op lijkt. De andere cadeautjes zijn trouwens ook niet mis: een echt werkende ocarina, een Zelda-sleutelhanger, een groene pet en klik op ‘Lees Verder’ voor het mooi uitgevoerde 3DS-beschermhoesje. Ik krijg van die afbeelding spontaan zin om op Epona de zonsondergang tegemoet te rijden. (Vanaf 17 juni kan het).

Als ik de Babelfish-vertaling goed begrijp is de oplage beperkt, maar hoeven Griekse gamers die er op tijd bij zijn niet te kiezen. Alle cadeautjes horen bij elkaar als één groot OoT3D-pretpakket. Wow. Hun land is bijna failliet, maar die Grieken krijgen wel een supertoffe pre-order bonus. Zou dit een solo-actie zijn van een Griekse PR-medewerker, of kunnen we zo’n aanbieding binnenkort ook op Nintendo’s Nederlandse site verwachten?

[g.forum]

Lees ook:Grieks Ocarina of Time 3D pre-order pakket duikt op op eBay
Lees ook:Spannnnuuuuund
Lees ook:Verken de Griekse oudheid in indiegame Apotheon
Lees ook:Indiegame Okhlos lijkt op Pikmin in de Griekse oudheid
Lees ook:Braid eindelijk beschikbaar in Nederlandse en Belgische PlayStation Store

5 reacties op “Griekse gamers krijgen Deku-zaadjes bij Ocarina of Time 3D

 1. G.Tom

  Importen dus….

  Dat blik en die ocarina zijn gewoon MUST haves.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Het zal alleen niet meevallen om als Nederlander van Nintendo’s griekse site te bestellen. Na afloop op eBay-kijken is realistischer, maar dat wordt vast niet goedkoop.
   .
   Kortom: ik vrees dat je toch zonder blik en ocarina door het leven zult moeten.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.