Animal Crossing dagboek – dag 8

Angstig liep ik vanmorgen vroeg naar het strand. Naar de plek waar normaal gesproken Bob’s huis hoort te staan. Zou het er nog zijn? Of was Bob er stilletjes in de nacht vandoor gegaan? Mijn hart bonsde in mijn keel.

En toen kwam ik Bob tegen. Hij had het shirt aangetrokken dat ik hem gisteren kado had gedaan bij de smeekbrief om niet te verhuizen. Bob had een netje bij zich om vlinders te vangen en hij zag er vrolijk uit. Hij babbelde er weer onbezorgd op los over dat hij lasagna zo lekker vond. Geen woord meer over de verhuizing. Ik kan dus weer opgelucht ademhalen, het gevaar is voorlopig geweken. Bob blijft!

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 59
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 269
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 397
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 35
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71

7 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 8

 1. Mithrandir

  Blijkbaar heb je toch controle :) Op de GC was dat ook redelijk in de hand te houden toch? Als iemand weg wou kon je dat tegengaan door klusjes, brieven, cadeau’s, etc (dat merkte je dan aan opmerkingen als je praatte..was een stuk subtieler..ze waren dan zomaar weg als je niet oplette)

  Vaak zeggen ze dan bv. iets als “Ik was laatst in ….. en dat is best een leuk dorp.”

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Gelukkig heb je inderdaad nog steeds een beetje controle. Ik had ook nog een hele tijd op hem in staan praten, maar hij bleef behoorlijk voet bij stuk houden. Het meest optimistische wat ik eruit kon slepen was: “maybe i should sleep on it.” Maar dat klonk nog steeds behoorlijk twijfelachtig.

  En echt zekerheid heb je in AC nooit. Ik heb op de gamecube meegemaakt dat dieren tegen je zeggen: “Okay if you feel that way about it I’ll stay.”, en dan waren ze de volgende dag toch vertrokken. :/

    /   Beantwoorden  / 
 3. Niels

  Gelukkig krijg je altijd wel een vervanger op den duur. In ieder geval wel op de cube. Helaas was dat soms zo’n zeur typetje, die ik niet zo tof vond.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Erik

  “Helaas was dat soms zo’n zeur typetje, die ik niet zo tof vond.”

  Ja, en zie een ongewenst personage dan maar eens weg te krijgen. Dat is nog veel lastiger dan zorgen dat iemand blijft! Ik heb ze geslagen met mijn schepnet, ze in tientallen pitfalls geduwd en ze opgesloten door een muur van signs rondom hun huis te zetten. Maar als ze eenmaal hebben besloten te blijven doe je daar erg weinig aan.

  Eigenlijk zijn er natuurlijk maar 6 verschillende personages. Het is vreemd dat je toch zo gehecht kunt raken aan één bepaald poppetje terwijl je vaak nog 1 of 2 anderen rond hebt lopen die exact dezelfde dingen zegt. Dat is de grote kracht van Animal Crossing, je vormt echt een band met het spel.

    /   Beantwoorden  / 
 5. remkje

  haha ok hier een zwart t-shirt aan ;)
  wat kijkt hij hier lollig echt zo van: ik moet vlinders hebben hebben hebben!

    /   Beantwoorden  / 
 6. SinnardoCode

  wat zijn signs??

    /   Beantwoorden  / 
 7. Mylène

  Sterrenbeelden, niet?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.