Dit bestel je in Nintendo’s officiële Kirby Café


Volgende maand openen Nintendo en HAL Laboratory in Japan drie tijdelijke Kirby Cafés. De winkels zijn vooral bedoeld om souvenirs te verkopen (Kirby-tassen, Kirby-koffiekoppen, Kirby-telefoonhoesjes, etc.), maar net als in een echt café kunnen bezoekers ook eten en drinken bestellen. Grappige gerechten, die allemaal iets met Kirby te maken hebben. Zoals je ziet is eindbaas Whispy Woods ook weer van de partij. Ik heb geen idee wat het is of hoe het smaakt, maar dat gezicht lijkt wel heel goed. Complimenten aan de chef!

De rest van het menu kun je hieronder bekijken. De “saaie” gerechten die op het eerste gezicht niets voorstellen, zijn bijna allemaal Power-Ups die Kirby in de spellen kan opeten. Echte fans herkennen ze natuurlijk meteen.Neo-games.blog forum

Lees ook:Cooking Mama driemaal in actie
Lees ook:Nintendo rent al naar zijn advocaten!
Lees ook:Kirby gaat back to basic in zijn laatste spel op de Wii
Lees ook:Kirby’s Epic Yarn in het echt
Lees ook:Kirby Squeak Squad video review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.