Animal Crossing dagboek – dag 28

Om mijn zinnen een beetje te verzetten, en niet de hele tijd aan Bob te hoeven denken, ben ik vandaag maar aan wat bomen gaan schudden. Hoe al die spullen er in terecht komen is me nog altijd een raadsel, maar feit is dat er vaak van alles uit de boom komt vallen tijdens het schudden. Van zakken met geld tot complete bankstellen, bomen schudden loont de moeite.

Maar pas op, het is niet zonder risico. Als je pech hebt komt er een bijenkorf uit de boom vallen, waarop een zwerm woedende bijen jou achterna komt. Om te voorkomen dat je gestoken wordt moet je snel naar het dichtstbijzijnde gebouw rennen.

En toch vraag ik me af of er geen andere manier is… Ik heb een schepnetje. Het museum heeft een insecten-afdeling waar ik hem zou kunnnen doneren. Het moet toch mogelijk zijn om een bij te vangen? Dat ga ik morgen eens proberen!

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 29
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 30
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 35
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 110
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71

11 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 28

 1. Mithrandir

  Je kan ze vangen. Daarnaast kan je, als het hetzelfde als op de GC is..ze ontwijken door vlak voordat ze je pakken te keren, dat steeds herhalen :D

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Probleem is dat het spel nu niet meer pauzeert als je naar je inventory gaat zoals op de gamecube. Dus terwijl je je schepnetje pakt zie je op het bovenste schermpje de bijen om je hoofd vliegen. Zodra je de inventory verlaat wordt je dan direct gestoken. :(

  Op de gamecube ving ik ze aan de lopende band, leuke bijverdienste. :p

    /   Beantwoorden  / 
 3. 3R!K

  nee idd je moet heel snel te werk gaan om je net te pakken je kan ze nog vangen als ze om je heen vliegen. maare er komt ook af en toe ieman die heylyce ofzo die geeft je een verzekering telkens als je gestoken word krijg je de voglgende dag 100 bells van hem. dus er zit wel een voordeel aan ;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. nina

  ik heb 1 keer een bij gevangen volgens mij toeval want nu lukt het niet meer.

    /   Beantwoorden  / 
 5. karina

  ik heb ze al vele keren kunnen vangen maar het is moelijk ik zeg het je.je moet op de juiste tijd je net gebruiken dan lukt het wel.

    /   Beantwoorden  / 
 6. erik

  Hoi karina. :) Zit je in het archief te lezen? :p Grappig om al die oude dagen weer eens terug te zien. Echt lang geleden dit.

    /   Beantwoorden  / 
 7. karina

  ja wel tof maa ik heb deze site nog maar pas gevonden en bij elke hoofdstukje schrijf ik we iets op want jij schrijft echt wel goed.

    /   Beantwoorden  / 
 8. karina

  midas hmm het is te hopen dat je niet jarloes bent he.:p
  hihi grapje hoor

    /   Beantwoorden  / 
 9. denise

  haha, wat een grappige tekening, ik ben best veel in het arcief te vinden maar alle dagboek dagen een paar keer lezen is me nog nooit gelukt af en toe pik ik er weer eens 10 uit

    /   Beantwoorden  / 
 10. Amy

  Heej eric:d
  Ik heb al heel vaak je dagboek gelzen toen ik nog moest wachten om mijn ds en animal crossing te krijgen!
  Ik heb me uren geamuseert door jou dagboek te lezen!
  Om een bij te vangen moet je niet aan bomen schudden!
  Soms hoor je ze zoemmmmmen over bloemen , dan vang je ze gewoon!
  Maar dan vang je wel alleen maar een honeybee:)

    /   Beantwoorden  / 
 11. erik

  Bijen uit bomen zijn andere bijen. ;) Als je een compleet museum wilt hebben zul je die ook moeten vangen. Ik hoop dat je blij bent met je DS!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.