Transformers die transformeren in Street Fighter II helden


Goed, verhaaltechnisch slaat dit natuurlijk nergens op. De Transformers leven in een ander universum dan de vechtersbazen uit Street Fighter II. Er is geen enkele reden waarom een robot van Cybertron zich zou willen vermommen als een Ryu, Ken, Chun Li, of M. Bison.

Daar staat tegenover dat ze er ontzettend cool uitzien. Dit speelgoed is dan ook helemaal niet bedoeld voor kleine kinderen die de films nog serieus nemen. Het is voor oudere fans die zich niets aantrekken van de officiƫle verhaallijn, en die gewoon een leuk nostalgisch poppetje op hun bureau willen zetten.

Jammer dat ze zo duur zijn (115 dollar voor een set van M. Bison + Ryu, en 76 dollar voor Chun Li + Ken), anders had ik er ook wel eentje willen hebben. Vooral Chun Li ziet er verrassend stoer uit als Autobot.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Street Fighter 4: 3D graphics, 2D gameplay, totaal anders dan trailer
Lees ook:The Leap is een mini-Kinect voor op je bureau
Lees ook:Na 31 jaar is Link terug in beroemde Zelda-illustratie
Lees ook:Video: Sagat en M. Bison in Street Fighter IV
Lees ook:8-bit NES-stijl platformspel Arvoesine voortaan gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.