Zelf bepalen in welke volgorde je Black Ops 3 speelt


“Maybe they put it down on level two, and then they’re in work the next day, and some guy says, ‘dude, you’ve got to check out level four!’ And he’s like, ‘okay, I’ll have a quick look.’ That’s totally fine. I think it’s their choice.”

Is het ouderwets om spelers alleen toegang te geven tot het laatste level als ze alle andere levels hebben uitgespeeld? Ontwikkelaar Treyarch vindt van wel. In Call of Duty: Black Ops 3 zit een menu waarmee spelers vanaf het begin naar iedere missie kunnen gaan. Levels overslaan is dus geen probleem. En als je meteen na aanschaf tegen de eindbaas wilt vechten, kan dat ook.

Ikzelf zou zo’n menu liever niet gebruiken, maar misschien heeft regisseur Jason Blundell wel gelijk. Het concept van levens is al zo goed als afgeschaft. Het gezondheidsbalkje is ook op zijn retour. Misschien is het weghalen van de vaste volgorde inderdaad een logische stap om spellen nog toegankelijker te maken. Wie zin heeft in een uitdaging kan het hele avontuur nog steeds van begin tot eind doorlopen, maar spelers die anders zouden afhaken bij een lastig level kunnen in Black Ops 3 gewoon doorklikken naar de volgende missie. Ik kan me zomaar voorstellen dat we dit idee in de toekomst terugzien bij nog veel meer spellen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Ongecompliceerde platformactie in Prinny, can I really be the hero?
Lees ook:Super Mario Maker – Boo’s Plumbing Nightmare ver 3.0
Lees ook:Online spelletje: Duck, think outside the flock
Lees ook:Prachtige nieuwe Black trailer
Lees ook:Nieuwe beelden Zelda: A Link Between Worlds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.