Doctor Who en Portal 2 in Lego Dimensions


Oef, die uitbreidingspakketten van Lego Dimensions zien er gaaf uit. 166 Euro is mij echt te duur (€99,99 voor het spel en €32,99 per Level Pack), maar de makers doen wel hun best om fans van Doctor Who en Portal waar voor hun geld te geven.

  • Ik ben helemaal geen Doctor Who-fan, maar op een gegeven hoorde ik zoveel over de “weeping angels” dat ik die ene aflevering (s03e10 Blink) toch maar eens heb opgezocht. En inderdaad: dat was best eng. De weeping angels zijn boosaardige standbeelden die tot leven komen als er niemand naar ze kijkt. In de televisieserie mogen mensen zelfs niet met hun ogen knipperen, maar Lego Dimensons stopt ze in een kamer waar regelmatig het licht uitvalt. Ook erg effectief.
  • Portal en Lego voelde al meteen als een goede combinatie, maar dit Aperture Science-level is zelfs nog beter dan ik had verwacht. Het is echt een nieuw avontuur met alle bekende stemacteurs en veel nieuwe puzzels. Een soort Portal 2,5. Kotaku heeft nog veel meer filmpjes van dit level pack, maar bekijk die alleen als je zeker weet dat je Lego Dimensions niet gaat kopen. Het onderstaande filmpje komt helemaal uit het begin en is dus nog redelijk spoilervrij.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Trailer: Lego Dimensions – Portal 2 Level Pack
Lees ook:Filmpje: beroemde first person shooters als Lego-spellen
Lees ook:Kijk dit: een Doom-level van Lego
Lees ook:LEGO Worlds is Minecraft met Lego-steentjes
Lees ook:Een Lego Portal 2 animatiefilmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.