Nieuwe trailer The Evil Within


Nieuwe trailer voor Resident Evil 7, pardon, The Evil Within. Okee, dat was een flauwe openingszin, maar feit is wel dat regisseur Shinji Mikami sinds zijn vertrek bij Capcom geen spel meer heeft gemaakt dat zo nadrukkelijk in het verlengde ligt van zijn beroemdste creatie. De camera, de besturing, de sfeer, de man met de kettingzaag… alles schreeuwt Resident Evil. Niet dat dat erg is trouwens; die serie is na deel 4 (de laatste waar Mikami aan werkte) toch alleen maar bergafwaarts gegaan. Ik ben vast niet de enige die hoopt dat de the father of survival horror met dit spel weer even laat zien hoe het moet.

Wie ge├»nteresseerd is kan hieronder ook nog 3 langere promotievideo’s bekijken, waarin Mikami en een paar collega’s worden ge├»nterviewd over de inspiratiebronnen, de graphics en het sound design van The Evil Within. Best interessant, ook als je gewoon meer wilt weten over horrorspellen in het algemeen. Die Ruvik klinkt echt doodeng. Hij is de eindbaas, maar valt spelers tijdens het spel lastig als een onkwetsbaar spook dat overal kan opduiken. Brrr!

The Evil Within is vanaf 14 oktober te koop voor PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

Kijken op YouTube
Trailer

Kijken op YouTube
“The Origins of Evil”

Kijken op YouTube
“The Aesthetics of Evil”

Kijken op YouTube
“The Sounds of Evil”

Lees ook:Zie Mikami’s nieuwe horrorspel The Evil Within in actie
Lees ook:Resident Evil: Revelations 2 aangekondigd
Lees ook:Nieuwe trailer Resident Evil: Revelations 2
Lees ook:Zie de eerste Resident Evil in first person
Lees ook:Videobeelden Resident Evil Gameboy Color

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.